ΑρχικήVideoΞεκίνησαν από την οδό Παλαιολόγου τα σχέδια του Δήμου για τη μονοδρόμηση...

Ξεκίνησαν από την οδό Παλαιολόγου τα σχέδια του Δήμου για τη μονοδρόμηση του Παραλιακού (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Σε εφαρμογή μπήκε το σχέδιο του Δήμου Αγίου Νικολάου για την μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου.

Το πρωί της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Παλαιολόγου. Σε πρώτη φάση απομακρύνθηκαν τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά του δρόμου καθώς προβλέπονται και η τοποθέτηση ασφάλτου όπου απαιτείται. Όσοι ιδιόκτητες, για διάφορους λόφους, δεν απομάκρυναν τα αυτοκίνητά τους, το έκανε το ειδικό γερανοφόρο όχημα της Αστυνομίας. Λόγω των εργασιών αυτών η οδός θα παραμείνει κλειστή από την Γέφυρα μέχρι και τον κόμβο του Νοσοκομείου, από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σε δεύτερη φάση, την Τρίτη, στη δεξιά πλευρά του δρόμου θα τοποθετηθούν κολονάκια και θα ακολουθήσει η αντίστοιχη σηματοδότηση της οδού.

Το πρωί της Πέμπτης είχε αποκλειστεί και Παραλιακός δρόμος αλλά σύντομα διαπιστώθηκε ότι, προς το παρόν, αυτό δεν ήταν αναγκαίο και ο δρόμος άνοιξε ξανά.

Όπως έχει ενημερώσει ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κωστής Καστελλιανάκης οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Τρίτη και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων στον παραλιακό.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

 

Πρόσφατα άρθρα