Το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη.

Συνοδευόμενη από τους δύο Υποδιοικητές της ΔΥΠΕ Χάρη Λυδάκη και Δημήτρη Αγαπίου, η Διοικήτρια συναντήθηκε με την Διοικήτρια του ΓΝΑΝ Μαρία Σπινθούρη, τους αναπλ. διοικητές των Νοσοκομείων Ιεράπετρας και της Νεάπολης και με τους διευθυντές όλων των υπηρεσιών του Νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, συζητώντας για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη δομή – για τη νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί στην αποπεράτωση του έργου, για τις προσλήψεις μόνιμου και επικουρικού προσωπικού όσο και όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Νοσοκομείου και εν γένει του χώρου της υγείας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, η Διοίκηση της ΔΥΠΕ ξεναγήθηκε στους χώρους και στις κλινικές του Νοσοκομείου από την κ. Σπινθούρη.

Βάσει προγράμματος, η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ αναμενόταν στη συνέχεια να επισκεφθεί το Διαλυνάκειο Νοσοκομείο στη Νεάπολη, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μεταβεί και στο Γενικό Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Ακούστε τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ στο περιθώριο της συνάντησης  η κ. Μπορμπουδάκη:

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ για όσα ειπώθηκαν μπορείτε να διαβάσετε στην αυριανή έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ