Συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τριών αγώνων θέλει να δώσει ο ΑΟΑΝ την Κυριακή, υποδεχόμενος στις 15.00 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου τον Γιούχτα, στο ξεκίνημα του Β’ γύρου της κανονικής διάρκειας του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής και την 10η αγωνιστική, με φόντο την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ένα ακόμη βήμα παραμονής και συμμετοχής στα play off, στόχο που έχει και η ομάδα των Αρχανών, κάτι το οποίο δείχνει τη σπουδαιότητα και τη σημασία της αναμέτρησης.

Στο Αγιονικολιώτικο «στρατόπεδο» κρατούν χαμηλούς τόνους και είναι συγκεντρωμένοι στο ματς που ακολουθεί, γνωρίζοντας την αξία και τις δυνατότητες του αντιπάλους τους, όπου θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή για να καταβάλουν την αντίσταση του, όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως πιάνοντας για μια ακόμη φορά τα δεδομένα της απόδοσης την οποία μπορούν στο τέλος θα δικαιωθούν και θα πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη.

Για τις δύο ομάδες είναι η τρίτη και πιθανών όχι η τελευταία συνάντηση στη σεζόν, έχοντας μοιραστεί τις νίκες έως τώρα, καθώς είχε προηγηθεί το μεταξύ τους φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας τους με τον ΑΟΑΝ να επικρατεί τότε στην Αμμούδα με σκορ 4-2, ενώ στην πρεμιέρα και το παιχνίδι του Α’ γύρου στο «Μαρκομιχελάκειο» γήπεδο ο Γιούχτας είχε κερδίσει 3-1.

Ας δούμε συνοπτικά το πρόγραμμα και τους διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

Κυριακή, 15.00

Γήπεδο Γάλλου, Επισκοπή-ΠΟΑ: Σωτηριάδης, Φραγκιαδάκης-Μ.Καφεσάκης (Λασίθι), παρ. Γιαννακάκης (Χανιά)

Γήπεδο Νέας Αλικαρνασσού, Ηρόδοτος-Πανακρωτηριακός: Σταυρουλάκης, Καλυβιανάκης-Λιοδάκης (Ρέθυμνο), παρ. Λιάγκος (Λασίθι)

Στάδιο Αγίου Νικολάου, ΑΟΑΝ-Γιούχτας: Γεωργόπουλος, Κομισοπούλου-Μαρκετάκης (Χανιά), παρ. Χριστοδουλάκης (Ρέθυμνο)

Γήπεδο Μουρνιών, ΣΥΝΚΑ-Ρεθυμνιακός: Πατεμτζής, Σφακιανάκης-Τσαμπουράκης (Ηράκλειο), παρ. Παπαδάκης (Λασίθι)

Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. Επισκοπή 6-2-0 20

2. Ηρόδοτος 5-1-2 16

3. Γιούχτας 4-2-2 14

4. ΑΟΑΝ 4-0-4 12

5. Ρεθυμνιακός 3-1-4 10

6. ΠΟΑ 2-4-2 10

7. Πανακρωτηριακός 3-1-4 10

8. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 2-1-5 7

9. Πόρος 0-2-6 2