Περισσότερα καταστήματα συμμετείχαν στη φετινή Black Friday στη Σητεία, ενώ ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση καταναλωτικού κοινού και η κίνηση στην αγορά.

«Η αγορά μας», ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μάρω Νικητάκη είχε κίνηση. Κυρίως στα καταστήματα που ήταν καλά οργανωμένα και οι τιμές ήταν πολύ προσιτές στον καταναλωτή. Και γενικότερα στην αγορά και στους δρόμους της πόλης υπήρξε μία αυξημένη κινητικότητα.

Η Black Friday αποτελεί μία γιορτή του εμπορίου και αυτό το βλέπουμε κάθε χρόνο και περισσότερο. Φέτος συμμετείχαν περισσότερες επιχειρήσεις σε αυτήν την προωθητική ενέργεια, που εισήχθη στην Ελλάδα το 2015, αρχικά από ηλεκτρονικά καταστήματα και σταδιακά με επέκταση σε καταστήματα με διάφορα είδη. Φέτος ήταν μία καλή τονωτική ένεση η ημέρα αυτή στην αγορά. Απλά θα πρέπει να προσέξουμε -θεωρώ- να μην “ξεχειλώσουμε” το θεσμό αυτό. Να είναι δηλαδή μία ή το πολύ δύο ημέρες κι όχι περισσότερο, διότι θεωρώ θα χάσει το νόημά του».

Μ.Ψ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.