Ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια της ακαδημίας του ΑΟ Ελούντας, σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα και για το οποίο το Δ.Σ. του σωματείου εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ΑΟ Ελούντας, βάλαμε κάποιους στόχους. Ένας από τους κυριότερους ήταν η αναβάθμιση των κτιριακών δομών του γηπέδου. Στραφήκαμε στους ιδιώτες, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά κυρίως.
Οι πρώτες που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας ήταν οι ιδιοκτήτριες του ξενοδοχείου Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Crete κα Αγάπη και κα Κωστάντζα Σμπώκου.
Ανέλαβαν αποκλειστικά την αναβάθμιση και ανακαίνιση των αποδυτηρίων της Ακαδημίας που μέχρι πριν ήταν αποθήκη. Τα αποδυτήρια παραδόθηκαν στους προπονητές μας τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και πλέον οι αθλητές της Ακαδημίας έχουν το δικό τους χώρο για να αλλάζουν και να κάνουν το μπάνιο τους μετά την προπόνηση ή τον αγώνα.
Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟ Ελούντας, των γονέων των αθλητών της Ακαδημίας, των
προπονητών και όλων των αθλητών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κα Αγάπη και κα Κωστάντζα Σμπώκου και την ομάδα τους για την τεράστια αυτή προσφορά τους!
Πάμε γερά!
»
Εκ μέρους του ΔΣ
Ο Πρόεδρος ΑΟ Ελούντας
Γεώργιος Λουκάκης
Ο Υπεύθυνος Ακαδημίας ΑΟ Ελούντας
Μιχάλης Παπαντωνάκης