Την προσεχή Κυριακή προγραμματίζονται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους που θα γυριστεί στην περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Όπως εδώ και έναν μήνα έχει γράψει η ΑΝΑΤΟΛΗ, η Αγιονικολιώτισσα, με καταγωγή από την Κριτσά, σκηνοθέτις Ζωή Σγουρού είναι η εμπνεύστρια και η δημιουργός του φιλμ, το οποίο θα γυριστεί με φόντο το χωριό και τα Όρη του Κρούστα.

Ο τίτλος του θα είναι “Χουχου” και είναι βασισμένο στο ποίημα του Βασίλη Ρώτα “Ο Φακής”.

Πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο διακεκριμένος ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου, γνωστός μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στις ταινίες “Μικρά Αγγλία”, “Ουζερί Τσιτσάνης” αλλά και “Το τελευταίο σημείωμα”, για την οποία μάλιστα και απέσπασε το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Επίσης, ο Α. Κωνσταντίνου υποδύεται την φετινή σαιζόν τον “Σέργιο Σεβαστό” στο σίριαλ του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” που “σπάει” μέχρι στιγμής τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Από τη συμμετοχή του στην ταινία του Π. Βούλγαρη “Το τελευταίο σημείωμα”

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα βρίσκεται στην περιοχή μας από αύριο, μαζί με τον παραγωγό της ταινίας από την Αθήνα.

Όπως είπε στην “Α” η Ζ. Σγουρού, την Κυριακή θα γίνουν οι προετοιμασίες και την Δευτέρα και την Τρίτη τα γυρίσματα θα “τρέξουν” κανονικά.

Θα συμμετέχουν επίσης στα γυρίσματα πέντε αγόρια και δύο κορίτσια από την περιοχή μας.

Το μοντάζ θα ξεκινήσει αμέσως μετά, με την ταινία μικρού μήκος να αναμένεται να είναι μέσα στον Φεβρουάριο και σε πρώτη φάση θα προβληθεί online στο διαδίκτυο (χωρίς ακόμη αυτό να είναι σίγουρο). 

Σενάριο και σκηνοθεσία “υπογράφει” η Ζωή Σγουρού ενώ την συμπαραγωγή θα κάνει η εταιρία “ΜΑΡΝΗ” από την Αθήνα και η Woodline Films από την περιοχή μας.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ