Έτοιμοι να πιάσουν άμεσα δουλειά, είναι οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων της Κρήτης που ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον της διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, κ. Λένας Μπορμπουδάκη. Όπως ανακοινώθηκε, η παράδοση παραλαβή στα νοσοκομεία θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Υγειονομικής Περιφέρειας ενώ νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές ορκίστηκαν οι:

  • Διοικητής ΠΑ.Γ.Ν.Η, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης
  • Διοικητής Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κ. Κώστας Τερζάκης
  • Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κα Ελευθερία Κωστάκη
  • Διοικητής Γ.Ν. Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος», κ. Γιώργος Μπέας
  • Διοικητής Γ.Ν. Ρεθύμνου, κ. Ελευθέριος Μαρκάκης
  • Διοικητής Γ.Ν. Λασιθίου (Γ.Ν. Αγ. Νικολάου), κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης
  • Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας, κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκης.

Όπως αναφέρει το cretalive, κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, κ. Λένα Μπορμπουδάκη, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνεργασία στους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές, δεσμεύθηκε για ενίσχυση της δημόσιας υγείας.

Καλή δύναμη και καλή συνεργασία να έχουμε. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της δημόσιας Υγείας. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια τους τελευταίους μήνες για να βελτιώσουμε την δημόσια και δωρεάν Υγεία στον τόπο μας” ανέφερε και πρόσθεσε στη συνέχεια “Θέλω να πιστεύω ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα αρχίσουμε να δουλεύουμε από σήμερα. Θέλουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας των επαγγελματιών Υγείας αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας” για να καταλήξει “Θα ενισχύσουμε τη δημόσια υγεία και τον πολιτικό πολιτισμό”.

Η. Μπορμπουδάκη τέλος, ευχαρίστησε τους απερχόμενους διοικητές για την συνεργασία τους αυτούς τους μήνες.

Η πρώτη επίσημη κοινή σύσκεψη της Διοίκησης 7ης ΥΠΕ Κρήτης με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων, κατά την οποία θα συζητηθούν συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των μονάδων, ορίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 24.01.2020.