Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του The Island Concept luxury boutique hotel με σκοπό να λειτουργήσει την 1η Απριλίου 2020 από την αλυσίδα Aria Hotels.
Πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο στον Αλμυρό χωρισμένο σε τρία επίπεδα με συνολικά 15 δωμάτια και σουίτες, ιδιωτικές πισίνες, εστιατόριο, bar, κεντρική πισίνα, υπαίθρια jacuzzi, spa και πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία. RevitUp – Digital & Revenue Management.
Όπως αναφέρει το etravelnews κάθε δωμάτιο και σουίτα καλωσορίζει τον επισκέπτη με ιδιαίτερες πινελιές διακόσμησης, εμπνευσμένες από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νησιού της ονομασίας του.
Να σημειωθεί ότι η επένδυση γίνεται στο μικρό εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Ακρωτήρι», το οποίο εξαγόρασε η εταιρεία Mirum Hellas του Ρώσου επιχειρηματία Βιτάλι Μπορίσοφ, ο οποίος από το 2020 θα ξεκινήσει σε μεγάλες εκτάσεις κοντά στην Ελούντα και στον Αγ. Νικόλαο τη μεγάλη τουριστική επένδυση Elounda Hills, που περιλαμβάνει 340 παραθεριστικές κατοικίες προς πώληση, 5άστερο ξενοδοχείο 200 κλινών που θα διαχειρίζεται διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων, μαρίνα για 64 σκάφη κ.ά.
Η Mirum συμφώνησε με τον όμιλο Λογοθέτη (Grace Hotels), ο οποίος θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο υπό το brand των Aria Hotels.