Αύριο στις 15.00 ο ΟΦΙ υποδέχεται τον Ιωνικό στο “Πέτρος Βουζουνεράκης”, με στόχο να πάρει το τρίποντο. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, που θεωρείται ντέρμπι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στη Football League.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του ΟΦΙ: “Τα έφερε έτσι η τύχη και βρισκόμαστε με τον Ιωνικό στις ψηλές θέσεις τα δύο τελευταία χρόνια. Πέρυσι διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα στο 5ο όμιλο της Γ εθνικής και φέτος είμαστε στα πάνω στρώματα της Football League.

Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι μετάβασης για εμάς, σε περίπτωση νίκης αλλάζουν οι προσανατολισμοί μας σε ότι αφορά τους στόχους. Πραγματοποιούμε άλμα σωτηρίας και ουσιαστικά την “αγκαλιάζουμε”, κοιτάζοντας πλέον διαφορετικά την συνέχεια.

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον προπονητή μας, Τιμόθεο Καβακά, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση να αγωνιστούν, κάτι που δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό του ΟΦΙ να συγκροτήσει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Περιμένουμε μαζική προσέλευση του πιστού κόσμου μας, σε ένα ακόμα ματς της Football League. Είναι η δύναμη μας, ο 12ος παίκτης μας και η υποστήριξη του έχει συμβάλει καταλυτικά στο να βρισκόμαστε τώρα εδώ” καταλήγει η ανακοίνωση.