Κρήτη: Πήγαν στο μίνι μάρκετ για να … κλέψουν
Αλλάζει ώρα την Κυριακή
Ενημέρωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την ενδοοικογενειακή βία στο 2ο γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
Τσιόδρας: «Οι δύο υπουργοί έστειλαν το λάθος μήνυμα» – Ποια ονόματα ακούγονται μετά τις παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου
Έκρηξη των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού στη Λατινική Αμερική
Τέλος οι παρατάσεις για τα POS, έρχονται πρόστιμα
Αύξηση του κατώτατου μισθού θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 29-3-2024

Εξέδιδε τη 17χρονη ξαδέλφη της – Είχε μετατρέψει παλιό βαγόνι σε οίκο ανοχής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε μία 27χρονη από τη Ρουμανία, η οποία ανάγκαζε με τη βία, την 17χρονη ξαδέλφη της, να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα, σύμφωνα με το patrainews.gr.

Η 27χρονη κρίθηκε ένοχη για δεύτερη φορά, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ. Η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση (12 χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο) αφού της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η 17χρονη είχε καταγγείλει ότι συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού τα οποία κανόνιζε η 27χρονη ξαδέλφη της, η οποία μοιράζονταν, με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της κοπέλας, τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες. Ένα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο της Πάτρας, είχε μετατραπεί σε παράνομο οίκο ανοχής και σε τόπο όπου η ανήλικη κακοποιείτο καθημερινά.

Τον Φεβρουάριο του 2017, στο συγκεκριμένο βαγόνι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 27χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, η 27χρονη με την χρήση απατηλών υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της ανήλικης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξωθεί στην πορνεία, μαζί με τους άλλους δύο άνδρες. Το διαβατήριο της 17χρονης βρέθηκε στην τσάντα της 27χρονης, γεγονός που επιβεβαίωνε τα όσα ανέφερε η 17χρονη για παράνομη κράτησή της.

Τη Δευτέρα, η 27χρονη από τη Ρουμανία αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε και η ίδια, θύμα του συζύγου της, ο οποίος την ώθησε στην πορνεία. Τα χρήματα όπως ανέφερε τα μοιράζονταν ο σύζυγός της, ο οποίος τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία, με τον σύντροφο της 17χρονης.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist