Αγιασμό για τη νέα χρονιά και την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΝΑΝ.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Σγουρού στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διοικητής της δομής Μανόλης Ανδρεαδάκης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε ευχήθηκε στο προσωπικό για το νέο έτος και τόνισε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο για το Νοσοκομείο μετά και την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νίκος Κλώνος τόνισε ότι γίνονται βήματα (αναφερόμενος στην ενίσχυση του Νοσοκομείου με 6 μόνιμους ιατρούς), επεσήμανε ωστόσο και τα προβλήματα που συνεχίζουν να απασχολούν το προσωπικό και την ανάγκη «να γίνουν ακόμη περισσότερα (π.χ. νοσηλευτικό προσωπικό) όπως μας έχουν υποσχεθεί» αναφερόμενος στις σχετικές επαφές που έχουν ήδη γίνει με τη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ.

Επίσης, ευχαρίστησε την προηγούμενη διοίκηση για τη συνεργασία και ανέφερε ως δεδομένη την εξίσου καλή συνεργασία και με τον κ. Ανδρεαδάκη.

Χαιρέτισε επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου Δημήτρης Μετοχιανάκης αναφέροντας πως ο Σύλλογος θα συνεχίσει να προσπαθεί όλο και περισσότερο για τη δομή.