Μια δύσκολη δοκιμασία καλείται να περάσει ο ΟΦΙ την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη» απέναντι στην ποιοτική Καβάλα του Παύλου Δερμιτζάκη.
Πρόκειται για
 μια από τις πιο δύσκολες αποστολές για την ομάδα από το Λασίθι, μετά από αυτή στα Τρίκαλα, την Ρόδο και τον Βόλο, καθώς οι «Αργοναύτες» συγκαταλέγονται μέσα στους υποψήφιους για άνοδο. Η ήττα από τον Θεσπρωτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ΟΦΙ καθώς οι αντίπαλοί τους δεν έχουν πλέον περιθώρια για απώλειες και πόσω μάλλον στο γήπεδό τους. Αντίθετα για το συγκρότημα του Τιμόθεου Καβακά δεν υπάρχει πίεση καθώς η πρώτη μεγάλη πρόκληση, η γρήγορη παραμονή, είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Μαθηματικά ακόμα δεν έχει πιστοποιηθεί βέβαια (χρειάζονται τρεις βαθμοί ακόμα, ίσως και όχι) αλλά για τα τυπικά ο ΟΦΙ θα τους ψάξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ρεαλιστικά οι «ασπρόμαυροι» έχουν σωθεί από την Κυριακή με τους 6 βαθμούς που πήραν, τρεις στις δικαστικές αίθουσες και άλλους τρεις απέναντι στην Τρίγλια. Η διαφορά από την 11η θέση είναι στους δέκα πόντους με τον Ασπρόπυργο να βρίσκεται σε αυτήν.

– Τα πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Γήπεδο Νεάπολης Βόλου 13:00, Νίκη Βόλου-Διαγόρας: Ντάουλας, Πλακάς, Οικονόμου

Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» 15:00, Καβάλα-ΟΦΙ: διαιτητής Βουρνέλης (Μακεδονίας), βοηθοί Τυριακίδης (Μακεδονίας), Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος Σιαμάνης (Δράμας)

Γήπεδο Νεάπολης, 15:00 Ιωνικός-Αιγάλεω: Δραγούσης, Πήττας, Καραλής

Γήπεδο Ασπροπύργου 15:00 Ασπρόπυργος – Θεσπρωτός: Περράκης, Κόττορος, Κοκοτός