«Ταβάνι είναι μόνο ο ουρανός» για τη Νεαπολίτισσα Ελεάννα Φινοκαλιώτη! Μετά τα επαγγελματικά της βήματα σε τραγούδι, θεατρικό σανίδι και κινηματογραφικό πανί στη χώρα μας, η «δικιά» μας Ελεάννα κάνει τους τελευταίους μήνες ένα ακόμη μεγάλο βήμα στην επαγγελματική της ζωή, βρισκόμενη στη Νέα Υόρκη.

Μετά την πρεμιέρα της τον περασμένο Δεκέμβρη σε μουσικό μαγαζί στην Αστόρια της αμερικανικής Μεγαλούπολης και τη συμμετοχή της στο Queens Theatre στο χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ “The Miracle of Christmas”, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός πήρε και επίσημα τον πρώτο της ρόλο σε Off-Broadway μιούζικαλ και θα συμμετάσχει ως Ίντιθ Φρανκ στο έργο που θα ανέβει την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Actors Tempe Theatre για τη ζωή της Άννας Φρανκ, σε σκηνοθεσία και παραγωγή David Serero.

«Ένα ακόμα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Συνέβη και αυτό και είναι επίσημο πια..!» τόνισε η ίδια γεμάτη ενθουσιασμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Επίσης στις 20 Απρίλη η Ελεάννα Φινοκαλιώτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη σκηνή του Carnegie Hall στην οποία θα συμμετάσχει ως χορωδός στην όπερα «LUX» του Dan Forrest.

Ν.Σ.

(Οι φωτογραφίες είναι από την προσωπική σελίδα της Ελεάννας στο Facebook)