Μια εξαιρετική ευκαιρία είχαν τα μέλη του του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας The Mart.

Πιο συγκεκριμένα, στην μηνιαία ολομέλεια του συλλόγου στο ξενοδοχείο Ibis Hotel στο Ηράκλειο την 11η Φεβρουαρίου 2020 και  μετά τον χαιρετισμό  από τον πρόεδρο κ. Κουμπαράκη , ο Γενικός Διευθυντής του Καταστήματος  Ηρακλείου κ. Μανόλης Μαυρογενάκης, τοπικό πολύπειρο στέλεχος της theMart με θητεία σε μεγάλες Πολυεθνικές του Λιανεμπορίου και του Τουρισμού παρουσίασε στα μέλη της Ολομέλειας την εταιρεία  η οποία με 13 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και  περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους και ένα ευρύ πελατολόγιο από όλους τους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας στέκεται  δίπλα στον επαγγελματία Horeca πελάτη.

Στη συνέχεια ο κ. Μουντουφάρης παρουσίασε αναλυτικά τις υπηρεσίες και προϊόντα της the Mart η οποία με ένα τεράστιο κωδικολόγιο, Πιστοποιήσεις ISO,  υπηρεσίες Delivery & Ε-shop καλύπτει πλήρως της ανάγκες του επαγγελματία Horeca.

Η Διοικητική Ομάδα του Ηρακλείου ήταν επίσης σύσσωμη παρούσα στην ολομέλεια με τον Υποδιευθυντη του καταστήματος  κ.Μελεσσανάκη, τον Δντη Πωλησεων κ. Πατραμάνη και εκ μέρους του HR την κ.Λασιθιωτάκη.

Στην ολομέλεια οριστικοποιήθηκε η εκδήλωση του αποκριάτικου χορού στις 21.02.2020 στους “Κουρήτες” όπου ο σύλλογος θα κόψει την πίτα του και στην οποία εκδήλωση θα παραστεί δυναμικά ξανά και η Δνση της the Mart, καταλήγει το δελτίο τύπου της εταιρείας.