Μια τεράστιας σημασίας νίκη κατέκτησε ο ΟΦΙ επικρατώντας 1-0 του Ασπρόπυργου στο “Πέτρος Βουζουνεράκης”.
Η παραμονή σφραγίστηκε με τη μεγάλη βαθμολογική απόσταση που δημιουργήθηκε από την 11η θέση και πλέον βρίσκεται μόνος 3ος στην βαθμολογία και μπορεί με άνεση να σηκώσει τα μάτια του και να κοιτάξει ψηλά χωρίς σκοτούρες κινδύνου.

Το συγκρότημα του Λασιθίου βρήκε το “χρυσό” τέρμα που έψαχνε, στο πρόσωπο του φορμαρισμένου Νίκου Κατσικοκέρη στο 71΄ σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών καθώς ο δυνατός αέρος εξελίχθηκε και πάλι σε αρνητικό παράγοντα όπως και ο κακός αγωνιστικός χώρος του σταδίου.

Φάσεις και γκολ

8΄ σέντρα από αριστερά Σρέσκοβιτς, κεφαλιά Κάκκο από την μικρή περιοχή, αποκρούει σωτήρια ο Καραγκιολίδης.
15΄ σουτ Μπάμπη εκτός περιοχή και πλάγια αριστερά άουτ.
21΄ σουτ Σρέσκοβιτς από το ύψος της περιοχής άουτ.
23΄ κούρσα του Γκατσολάρι και σουτ εντός περιοχής άουτ.
28΄ σουτ Χύσι εκτός περιοχής άουτ.
34΄ διαγώνιο σουτ Μπαξεβάνου άουτ.

48΄ σέντρα Κάκκο δεξιά, γυριστό Ζγκουριά άουτ.
58΄ σουτ του Χαντί από έξω αριστερά κόντρα σε Νίκολάου και λίγο έξω.
59΄ κόρνερ του Μηνά κεφαλιά του Σκόνδρα, κάθετο δοκάρι, επαναφορά Κατσικοκέρη με το στήθος ο Τζελέπης, στα χέρια του Γκίνη.
71΄ Γκολ  πλάγιο του Μπάμπη σε Χύσι αυτός δίνει σε Βογιατζή που σεντράρει από αριστερά, ο Κατσικοκέρης πιάνει κεφαλιά στο β΄ δοκάρι και λίγο πλάγια και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 1-0.
79΄ λάθη επί λαθών στην άμυνα του ΟΦΙ, σουτ Μπαξεβάνου άουτ.
89΄ σέντρα δεξιά Μπαξεβάλου, κεφαλιά Ζόνα στα χέρια Καραγκιολίδη.

Διαιτησία: Μπακογιάννης, Αθανασοπούλου, Μαυραντωνάκης

ΟΦΙ(ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΑΒΑΚΑΣ): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος(93΄ Καραγιάννης), Μπάμπης, Τζελέπης, Σμίλτος, Σκόνδρας, Μηνάς(58΄ Βακράκος), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Χύσι(80΄ Ανυφαντάκης), Χαντί.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ(ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ): Γκίνης, Κόλεφ, Φιλίπποβιτς, Νικολακάκης, Ζώνας, Νικολάου, Μπαξεβάνου, Κάκκο(78΄ Μίλιτς), Γκατσολάρι(68΄ Πολέτο), Σρέσκοβιτς(80΄ Φράγκος), Ζκούρια.

  • Πριν την σέντρα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μανόλη Παπαδάκη, προέδρου του ΟΦΙ στην δεκαετία του 1970 και πιο πιστού φίλου της ομάδας.