Πτώση 8,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο
Σκιές και Φως : Ξετυλίγοντας το νήμα της ψυχής
Στο Ευρωκοινοβούλιο το χαρούπι, ο διατροφικός θησαυρός της Κρήτης
Δ. Βλασσάκης: Κανένα Νοσοκομείο δεν περισσεύει, οι σημερινοί “ήρωες” του ΕΣΥ γίνονται εύκολα αυριανοί επαίτες (βίντεο)
Η εταιρεία Γ. Πρατσινάκης α.ε. ζητά προσωπικό
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου – “Όραμά μας η ανάδειξη και ο εκσυγχρονισμός του τουριστικού προϊόντος” (βίντεο)
Αυξημένες τιμές στη Κρήτη των συγκεντρώσεων ΑΣ10 ως αποτέλεσμα μεταφερόμενης σκόνης προς την περιοχή της Αν. Μεσογείου
Κρήτη: Πήγαν στο μίνι μάρκετ για να … κλέψουν
Αλλάζει ώρα την Κυριακή

Οι ηγέτες της G7 δεσμεύθηκαν να κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Οι ηγέτες των κρατών της Ομάδας των Επτά (G7) δεσμεύτηκαν να κάνουν «ό,τι είναι αναγκαίο» για να καταπολεμήσουν την πανδημία του κορωνοϊού και να συνεργαστούν πιο στενά για την προστασία της δημόσιας υγείας, των θέσων εργασίας και της ανάπτυξης.

Έπειτα από μια τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα, οι ηγέτες της G7 σε κοινό τους ανακοινωθέν υποσχέθηκαν να αντιμετωπίσουν τους υγειονομικούς και οικονομικούς κινδύνους της πανδημίας του Covid-19 και να θέσουν τα θεμέλια για μια ισχυρή ανάκαμψη της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας.

«Αποφασίσαμε συντονισμένα μέτρα και να κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο, χρησιμοποιώντας όλα τα πολιτικά εργαλεία, για να επιτύχουμε ισχυρή ανάπτυξη στις οικονομίες της G7 και σε μέτρα διασφάλισης ενάντια σε κινδύνους δυσμενέστερων εξελίξεων», ανακοίνωσαν.

«Για αυτόν τον στόχο, κινητοποιούμε το σύνολο των μηχανισμών, όπως νομισματικά και δημοσιονομικά μέτρα, καθώς και στοχευμένες δράσεις, για να στηρίξουμε άμεσα και όσο χρειάζεται τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και τους τομείς που έχουν πληγεί περισσότερο. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και για τις οικογένειες εργαζομένων», πρόσθεσαν.

Οι ηγέτες της G7 τόνισαν πως οι υπουργοί τους των Οικονομικών θα συντονίζουν κάθε εβδομάδα την εφαρμογή των μέτρων και την ανάπτυξη περαιτέρω ενεργειών.

Κάλεσαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλους διεθνείς οργανισμούς να στηρίξουν τις χώρες σε όλον τον κόσμο για να αντιμετωπίσουν την κρίση.

«Θα αντιμετωπίσουμε αναταραχές στις διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να διευκολύνουμε το διεθνές εμπόριο», συμπλήρωσαν.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist