Εμπιστοσύνη στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και ευλαβική τήρηση των μέτρων που έχουν έως σήμερα ληφθεί προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση του κορωνοιού, ζήτησε από τους πολίτες, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε σημερινό του μήνυμα.
Ο κ. Ζερβός, κάλεσε για μία ακόμα φορά τους δημότες να Μείνουν στο Σπίτι τους, διαβεβαιώνοντας ότι θα υπάρξει μέριμνα για την ελάφρυνση των επιχειρήσεων που πλήττονται από τα μέτρα του κορονωιού, προκειμένου να πάρει μπροστά – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – η επιχειρηματική τάξη και να μην χαθούν θέσεις εργασίας.
Ακολουθεί το μήνυμα:

“Αγαπητοί συνδημότες, συμπληρώνεται σήμερα (31/3), η πρώτη περίοδος των μέτρων κοινωνικής απόστασης που λήφθησαν από την αρμόδια ομάδα που διαχειρίζεται την κρίση του κορωνοιού, η οποία έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια πανδημία.
Τα μέτρα που έχουν υποδειχθεί (κλείσιμο σχολείων – περιορισμοί στην κυκλοφορία – κλείσμο των επιχειρήσεων), είναι στην σωστή βάση.
Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα καταδεικνύουν, ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη από το σύστημα υγείας που υπάρχει στην χώρα μας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.
Είναι γεγονός, ότι τα μέτρα αυτά, έχουν σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις σε όλους : μικρούς και μεγάλους έχοντες και μη έχοντες, όμως συνιστούν μονόδρομο.
Την δεδομένη στιγμή, που εισερχόμαστε σε πραγματικά κρίσιμες εβδομάδες, που θα φανεί η εξέλιξη της νόσου, καλούμαστε να τηρήσουμε ευλαβικά όλα όσα μας υποδεικνύονται, με μεγάλη εμπιστοσύνη σ ́αυτούς που μας τα υποδεικνύουν, επιδεικνύοντας σωστή κοινωνική – συλλογική – ατομική ευθύνη, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει παγκοσμίως.
Σας ζητώ να Μείνουμε στα Σπίτια μας, αδράτοντας την ευκαιρία να διαχειριστούμε διάφορα ζητήματα που η καθημερινότητα έως σήμερα δεν μας επέτρεπε, ούτως ώστε να μπορέσουμε ν ́ αντιμετωπίσουμε την ειδική αυτή κατάσταση που υποχρεωνόμαστε να ζούμε.

Η δημοτική αρχή στην προσπάθεια της να στηρίξει τον επαγγελματικό κόσμο του δήμου, με αποφάσεις του Δ.Σ, προτίθεται να λάβει μέτρα στήριξης (διαχείριση τελών και κοινοχρήστων χώρων – ανταποδοτικά τέλη), καθώς και μια σειρά άλλα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν, ώστε έμπρακτα να υπάρξει ελάφρυνση των επιχειρήσεων που πλήτονται από τα μέτρα κατά του κορωνοιού.
Θα γίνουν λοιπόν, όλες εκείνες οι προσπάθειες ώστε να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια. Είναι σίγουρο, ότι η φετινή χρονιά είναι πάρα πολύ δύσκολη. Για τον λόγο αυτό, θα προσπαθήσουμε να σώσουμε όσα μπορούμε και να βοηθήσουμε την επιχειρηματική τάξη, να μπορέσει να ξαναπάρει μπροστά, ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας.

Τηρούμε ευλαβικά, όλα όσα μας υποδεικνύονται

Τηρούμε ευλαβικά, όλα όσα μας υποδεικνύονταιΕμπιστοσύνη στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και ευλαβική τήρησητων μέτρων που έχουν έως σήμερα ληφθεί προκειμένου να ξεπεραστείη κρίση του κορωνοιού, ζήτησε από τους πολίτες, ο Δήμαρχος ΑγίουΝικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε σημερινό του μήνυμα.Ο κ. Ζερβός, κάλεσε για μία ακόμα φορά τους δημότες να Μείνουν στοΣπίτι τους, διαβεβαιώνοντας ότι θα υπάρξει μέριμνα για την ελάφρυνσητων επιχειρήσεων που πλήττονται από τα μέτρα του κορονωιού,προκειμένου να πάρει μπροστά – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – ηεπιχειρηματική τάξη και να μην χαθούν θέσεις εργασίας.Ακολουθεί το μήνυμα :"Αγαπητοί συνδημότες, συμπληρώνεται σήμερα (31/3), η πρώτηπερίοδος των μέτρων κοινωνικής απόστασης που λήφθησαν από τηναρμόδια ομάδα που διαχειρίζεται την κρίση του κορωνοιού, η οποία έχειεξελιχθεί σε παγκόσμια πανδημία.Τα μέτρα που έχουν υποδειχθεί (κλείσιμο σχολείων – περιορισμοί στηνκυκλοφορία – κλείσμο των επιχειρήσεων), είναι στην σωστή βάση.Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα καταδεικνύουν, ότι η κατάσταση είναιδιαχειρίσιμη από το σύστημα υγείας που υπάρχει στην χώρα μας,γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.Είναι γεγονός, ότι τα μέτρα αυτά, έχουν σοβαρές οικονομικέςεπιπτώσεις σε όλους : μικρούς και μεγάλους έχοντες και μη έχοντες,όμως συνιστούν μονόδρομο.Την δεδομένη στιγμή, που εισερχόμαστε σε πραγματικά κρίσιμεςεβδομάδες, που θα φανεί η εξέλιξη της νόσου, καλούμαστε νατηρήσουμε ευλαβικά όλα όσα μας υποδεικνύονται, με μεγάληεμπιστοσύνη σ ́αυτούς που μας τα υποδεικνύουν, επιδεικνύονταςσωστή κοινωνική – συλλογική – ατομική ευθύνη, ώστε να μπορέσουμενα ξεπράσουμε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει παγκοσμίως.Σας ζητώ να Μείνουμε στα Σπίτια μας, αδράττοντας την ευκαιρία ναδιαχειριστούμε διάφορα ζητήματα που η καθημερινότητα έως σήμεραδεν μας επέτρεπε, ούτως ώστε να μπορέσουμε ν ́ αντιμετωπίσουμε τηνειδική αυτή κατάσταση που υποχρεωνόμαστε να ζούμε.Η δημοτική αρχή στην προσπάθεια της να στηρίξει τον επαγγελματικόκόσμο του δήμου, με αποφάσεις του Δ.Σ, προτίθεται να λάβει μέτραστήριξης ( διαχείριση τελών και κοινοχρήστων χώρων – ανταποδοτικάτέλη), καθώς και μια σειρά άλλα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν,ώστε έμπρακτα να υπάρξει ελάφρυσνη των επιχειρήσεων πουπλήτονται από τα μέτρα κατά του κορωνοιού.Θα γίνουν λοιπόν, όλες εκείνες οι προσπάθειες ώστε να υπάρξειουσιαστική βοήθεια. Είναι σίγουρο, ότι η φετινή χρονιά είναι πάρα πολύδύσκολη. Για τον λόγο αυτό, θα προσπαθήσουμε να σώσουμε όσαμπορούμε και να βοηθήσουμε την επιχειρηματική τάξη, να μπορέσει ναξαναπάρει μπροστά, ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας.

Gepostet von Δήμος Αγίου Νικολάου / Municipality of Agios Nikolaos am Dienstag, 31. März 2020