Μέσα από τα κανάλια του Δήμου Αγίου Νικολάου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Facebook και YouTube), το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απρίλιου, έγινε μια ακόμα «ζωντανή» μετάδοση με θέμα, αυτή τη φορά, τη Λίμνη της πόλης.

Πρόκειται για μια σειρά ζωντανών μεταδόσεων που οργανώνονται από το Δήμο με θέμα τους ιστορικές κυρίως πληροφορίες για τον Άγιο Νικόλαο. Έχουν ως στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας και θα είναι ιδιαίτερες χρήσιμες στην μετά κορονοϊό εποχή. Την εξαιρετική παρουσίαση έκανε στα Αγγλικά η Μαρία Αρναουτάκη.

Η μετάδοση του Σαββάτου περιελάμβανε πληροφορίες για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Λίμνη κατά την διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου, όπως είναι το φαντασμαγορικό κάψιμο του Ιούδα, καθώς και άλλες πληροφορίες για την ιστορία της λίμνης και τους πολλούς μύθους που την περιβάλλουν.

Οι δύο προηγούμενες μεταδόσεις αφορούσαν τον Άγιο Νικόλαο και τον τουρισμό του η μια και η άλλη την ιστορία της Σπιναλόγκας. Συντονιστής της όλης προσπάθειας είναι ο σύμβουλος του Δημάρχου Αγίου Νικολάου σε θέματα τουρισμού Γιάννης Τσαγκαράκης. Στα βίντεο θα υπάρχουν υπότιτλοι στα Ελληνικά.