Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

Έτοιμος να σπάσει όλα τα ρεκόρ ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε σε συνέντευξή του ότι θα κερδίσει τους περισσότερους τίτλους Grand Slam και θα γίνει εκείνος με την πιο μακρά παραμονή στο Νο1 μέχρι την αποχώρησή του.

 Ο 32χρονος Σέρβος. Νο1 στον κόσμο σήμερα έχει 17 τίτλους Grand Slam , δύο λιγότερους από τον Ράφα Ναδάλ και τρεις από τον Ρότζερ Φέντερερ και είπε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ως προς την ικανότητά του να ξεπεράσει τους άλλους δύο του λεγόμενου «Big Three».

«Είμαι πάντα πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου», είπε σε μια συνέντευξη στο In Depth. «Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω τα περισσότερα Slams και να σπάσω το ρεκόρ παραμονής στο Νο 1. Αυτοί είναι σίγουρα οι σαφείς μου στόχοι», τόνισε έχοντας επεκτείνει σε 21 αγώνες το αήττητο των αγώνων του πριν η πανδημία σταματήσει και το τένις.

Ο Φέντερερ κατέχει το ρεκόρ παραμονής (συνολικός αριθμός εβδομάδων) στο Νο1, με 310, και διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση, με 237, σε σύγκριση με τους 282 και 122 του Τζόκοβιτς.

Ο Φέντερερ γίνεται 39 ετών τον Αύγουστο και ο Τζόκοβιτς είπε ότι μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να παίζει στα 40.  «Δεν πιστεύω στα όρια. Νομίζω ότι τα όρια είναι μόνο ψευδαισθήσεις του εγώ ή του μυαλού σου», είπε.

Πριν από λίγο καιρό ο Τζόκοβιτς είχε μια εντελώς διαφορετική προοπτική, μιας και μετά το Miami Open το 2018, η σύζυγός του, Γελένα είχε δηλώσει ότι ήταν έτοιμος να αποχωρήσει.  «Μου είπε ότι…παραιτείται και αυτή είναι η αλήθεια», είπε σε συνέντευξη.

«Έχασε στο Μαϊάμι. Ήταν μια τρομερή αποτυχία. Και τότε απλά, ξέρετε, μαζευτήκαμε όλους μας και είπε,« Ξέρετε παιδιά, έχω τελειώσει. Δεν ξέρω αν σταματάω για έξι μήνες, ένα χρόνο ή για πάντα».  Ο Τζόκοβιτς όμως δεν προχώρησε σε αυτό, ανέκαμψε και κέρδισε στο Wimbledon τον Ιούλιο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο In Depth, ο Τζόκοβιτς συζήτησε επίσης για τον αγώνα με την υγεία του, τον γάμο του και τους βομβαρδισμούς στη γενέτειρά του Σερβία το 1999. Η πλήρης συνέντευξη θα δημοσιευτεί στις ΗΠΑ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist