Με αφορμή τις δράσεις που προγραμματίζονται στην πόλη και τις κοινότητες του δήμου, ο Δήμαρχος  Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ευχαρίστησε τους εθελοντές για την πολυάριθμη και ουσιαστική συμβολή τους, δηλώνοντας, ότι  η συμμετοχή τους φανερώνει κατά τον καλύτερο τρόπο την ατομική και συλλογική ευθύνη, που ο καθένας διαθέτει.

«Οι δράσεις αυτές που απλώνονται σε όλη την έκταση του δήμου, αποδεικνύουν ότι οι πολίτες σέβονται και φροντίζουν τους χώρους που ζουν και δραστηριοποιούνται.

Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, φάνηκε καθαρά, τι σημαίνει σωστή διαχείριση και ύπαρξη κοινόχρηστου χώρου. Το είδαμε, το ζήσαμε και είναι κρίμα να μην κοιτάζουμε την πραγματικότητα και την ουσία αλλά να λέγονται και να γράφονται πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία βάση.

Έτσι λοιπόν η υπηρεσία, καθαριότητας έχει συγκεκριμένο προγραμματισμό που σε επόμενη φάση θα προχωρήσει, ανάλογα με τα οικονομικά του Δήμου, δεδομένου ότι η υπηρεσία καθαριότητας έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα.

Παρά τις υφιστάμενες δυσκολίες και την αποστελέχωση του δημόσιου τομέα, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαχειριστούμε τα κοινά μας πράγματα».