Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΤο αθλητικό κέντρο στην Αμμούδα και το Τ10

Το αθλητικό κέντρο στην Αμμούδα και το Τ10

Από

Ημερομηνία

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας εθελοντικού καθαρισμού του δήμου Αγίου Νικολάου, ο ΑΟΑΝ συμμετείχε ενεργά αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό της περιοχής της Αμμούδας όπου βρίσκεται και το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, μέλη του σωματείου μας από διάφορα πόστα έδωσαν το παρών, όπου με κάθε λογής χλοοκοπτικά εργαλεία καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, προκειμένου η Αμμούδα, μια περιοχή η οποία φιλοξενεί εδώ και πολλά χρόνια τις ομάδες του ΑΟΑΝ, να αποκτήσει μια όσο το δυνατόν πιο όμορφη και καθαρή εικόνα.

Απογοήτευση

Απογοήτευση όμως προκαλεί μια επίσκεψη στην Αμμούδα, στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο δρόμος μέχρις εκεί είναι χωματόδρομος με λακκούβες και σωρούς από χώματα στη μια πλευρά. Υπάρχει το κλειστό γυμναστήριο Ελληνορωμαϊκής Πάλης και Άρσης Βαρών, υπάρχει το γήπεδο ποδοσφαίρου για τις προπονήσεις, υπάρχει και η μεγάλη πληγή, χρόνια τώρα, ένα μεγάλο κλειστό γυμναστήριο (Τ10) που για πολλούς και διάφορους λόγους δεν έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί.

Η μελέτη για το κτίριο Τ10 είχε γίνει την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήταν ενταγμένο στο πακέτο των έργων που έγιναν στην περιφέρεια για να υπάρχει μια ισόρροπη ανάπτυξη. Τώρα για να παραδοθεί θα πρέπει πολλά από αυτά που προβλέπει η αρχική μελέτη να αλλάξουν.

Σίγουρα οι περισσότεροι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου δεν το έχουν δει από μέσα γιατί, αν το έβλεπαν, το λιγότερο που θα έκαναν θα ήταν να… κουνήσουν το κεφάλι τους! Ευελπιστούμε ότι κάποτε θα δούμε στην Αμμούδα ένα ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο.

Λ.Κ.

Πρόσφατα άρθρα