Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου «ΑΙΟΛΟΣ», πιστός στο ραντεβού του για μια ακόμη χρονιά, προσκαλεί όλα τα παιδιά από 6 έως 13 ετών να εξερευνήσουν παρέα με τους έμπειρους προπονητές μας τον «Μαγικό Κόσμο της Ιστιοπλοΐας» και να γίνουν καπετάνιοι του δικού τους σκάφους.
Το ταξίδι της εξερεύνησης στον « Μαγικό Κόσμο της Ιστιοπλοΐας» θα ξεκινήσει στις 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την 31η Αυγούστου. Αφετηρία και Τερματισμός κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη, οι εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου «ΑΙΟΛΟΣ» στην Μαρίνα Αγίου Νικολάου.
Μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών μαθημάτων όλα τα παιδιά θα λάβουν το πτυχίο του «Μικρού Καπετάνιου» και θα μπορούν να συνεχίσουν και στο επόμενο επίπεδο, με την συμμετοχή τους στα φθινοπωρινά και χειμερινά τμήματα αφού το ταξίδι στον «Μαγικό Κόσμο της Ιστιοπλοΐας» δεν σταματάει ποτέ.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου «ΑΙΟΛΟΣ» είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και διαθέτει Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Εγκεκριμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της https://eio.gr/.
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: 69864671 και 6983671836, fb: sailing club of agios nikolaos, insta: ioan_sailing_team και www.ioan.gr.
Εκ του Δ.Σ.
Ο Γενικός Γραμματέας του Ι.Ο.Α.Ν.
Δημήτριος Αναστασίου
6940 294940 – dimitriosanastasiou@yahoo.gr