Συγκέντρωση-ενημέρωση του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου.

Ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου διοργάνωσε τη συνάντηση για ενημέρωση και κατάθεση ερωτημάτων τα οποία απασχολούν τα μέλη του σε ότι αφορά τα μέτρα στήριξης ειδικού σκοπού της ΚΥΑ 23102/477 που εκδόθηκε από το υπουργείο εργασίας για τους εποχικά εργαζόμενους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Παραβρέθηκαν ο επιθεωρητής εργασίας Ν. Λασιθίου κ. Γιάννης Λασιθιωτάκης και η Δικηγόρος κα Σοφία Μακατουνάκη.

“Η αγωνία, η αβεβαιότητα και η σύγχυση των εργαζομένων στον τουρισμό για τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί, ήταν έκδηλη και εκφράστηκε τόσο από τον πολύ μεγάλο αριθμό παρευρισκομένων όσο και από το πλήθος ερωτήσεων που απηύθυναν τόσο στον επιθεωρητή εργασίας κ. Λασιθιωτάκη όσο και στην δικηγόρο-εργατολόγο κ. Μακατουνάκη, τους οποίους ευχαριστούμε για την άκρως εμπεριστατωμένη ενημέρωση. Μια πολύ καλή κ χρήσιμη ενέργεια του σωματείου για να μην υποκύψει κανένας εργαζόμενος σε εκβιασμούς κ πιέσεις” ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρο Μανόλης Πεπόνης.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας.