«Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα που οφείλει να αποτελεί για κάθε Δήμαρχο η προστασία της υγείας των δημοτών αναλαμβάνω την ευθύνη της ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες στο πλαίσιο των Κυρβείων από 1/8 μέχρι και 10/8.

Το πράττω με μεγάλη λύπη μου και έπειτα από ενδελεχή συζήτηση με την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κα. Σακαδάκη συνυπολογίζοντας τις τελευταίες εξελίξεις που δείχνουν αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη τη χώρα και την κοινή αγωνία που μοιραζόμαστε για όλες τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που θα επιφέρει στον τόπο μας η διάδοση του ιού.

Παρά την επιτυχημένη έναρξη και διεξαγωγή των Κυρβείων που ήταν αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, της επιτροπής Κυρβείων, του Ερυθρού Σταυρού, της Αστυνομίας, του Λιμεναρχείου, των φορέων και των  συλλόγων του Δήμου είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε όλοι οτιδήποτε είναι δυνατό ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας ελαχιστοποιώντας το ρίσκο μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ευχαριστώ όλους όσους έχουν εργαστεί και εργάζονται τόσο υπεύθυνα και συστηματικά για τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων των Κυρβείων 2020, τόσο αυτών που έχουν διεξαχθεί όσο και αυτών που αναβάλλονται.

Μένουμε ασφαλείς και προχωράμε με υπευθυνότητα αξιολογώντας κάθε χρονική στιγμή τις τρέχουσες τις εξελίξεις.»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι γνωστό εδώ και ΜΗΝΕΣ ότι θα είχαμε ΑΥΞΗΣΗ των κρουσμάτων λόγω Τουρισμού (μόνο ένα 20% ελέγχεται στα αεροδρόμια, και οι αεροπορικές δεν αφηνουν ούτε μια θέση κενή). Άρα για ποιο λόγο ταλαιπωρήσατε ΑΔΙΚΑ τόσους καλλιτέχνες να κάνουν τόσες προετοιμασίες;
    Επίσης οι εκδηλώσεις γίνονται σε εξωτερικούς χώρους…
    Αμοιβάδες …

Comments are closed.