Το τί θα συνέβαινε αν δεν άλλαζε η προκήρυξη για τις θέσεις γιατρών εξηγεί, εν συντομία, η Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες γιατρών του ΠΑΓΝΗ για την προκήρυξη των θέσεων γιατρών ΜΕΘ.

Η ανακοίνωση:

Σχετικά με τις διαμαρτυρίες από ιατρους του ΠΑΓΝΗ για την προκήρυξη των θέσεων ιατρών ΜΕΘ, θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι αν δεν άλλαζε η προκήρυξη και δεν εξαιρούνταν από τις θέσεις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ οι ειδικότητες παθολόγων και αναισθησιολόγων, όλα τα περιφεριακά νοσοκομεία της Κρήτης θα είχαν πρόβλημα λόγω παραιτήσεων και εκροής ιατρών προς το ΠΑΓΝΗ.

Το ίδιο πρόβλημα θα είχαμε και στο ΓΝΑΝ.

Οι διαμαρτυρόμενοι ιατροί του ΠΑΓΝΗ τα γνωρίζουν αυτά, αλλά προφανώς δεν ενδιαφέρονται για την τύχη των περιφερειακών νοσοκομείων όπως το δικό μας.

 

Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βέβαια οι εντατικολογοι ιατροί ΜΕΘ μετά από δεκαετίες σπουδών,ειδικοτήτων,εξετάσεων, εξειδικεύσεων, εξαντλητικών ψυχοφθορων εφημεριών αυξημένης ευθύνης,αντιμετωπίζονται σαν πιόνια για 1500 ευρώ το μήνα.Αναρωτηθειτε καλύτερα για ποιο λόγο οι αξιολογοι και ευσυνείδητοι ιατροί δεν θέλουν να υπηρετούν σε ορισμένα νοσοκομεία.

Comments are closed.