Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

6.000 τουρίστες που μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό στο Ίσγκλ διεκδικούν δικαστικά αποζημίωση από την Αυστρία

Περισσότεροι από 6.000 τουρίστες από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία προσφεύγουν στα δικαστήρια ζητώντας αποζημιώσεις που σχετίζονται με την εξάπλωση του κορωνοϊού στο χιονοδρομικό κέντρο Ισγκλ  του Τιρόλου.

Η Αυστριακή Ένωση Προστασίας Καταναλωτών κατέθεσε ήδη αγωγή κατά της Δημοκρατίας της Αυστρίας σε δικαστήριο της Βιέννης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περισσότεροι από 6.000 παραθεριστές του Τιρόλου, όπου βρίσκεται το Ισγκλ, κατέφυγαν στην Ένωση αυτή προκειμένου να προσφύγουν μαζικά στα δικαστήρια και να διεκδικήσουν αποζημίωση.

Οι ενάγοντες καταλογίζουν στις αρχές του χιονοδρομικού κέντρου ότι αντέδρασαν πολύ αργά τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την εναρξη της επιδημίας, αν και είχαν πληροφορηθεί για την ύπαρξη κρούσματος σε μπαρ του Ισγκλ.

Το αποτέλεσμα ήταν να μολυνθούν οι παραθεριστές οι οποίοι σύχναζαν εκεί μετά το σκι και να διαδοθεί ο ιός, από το θεωρούμενο πλέον σημείο μηδέν, σε όλη την Ευρώπη.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist