Συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του Μανόλη Κριτσωτάκη
Πτώση 8,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο
Στο Ευρωκοινοβούλιο το χαρούπι, ο διατροφικός θησαυρός της Κρήτης
Δ. Βλασσάκης: Κανένα Νοσοκομείο δεν περισσεύει, οι σημερινοί “ήρωες” του ΕΣΥ γίνονται εύκολα αυριανοί επαίτες (βίντεο)
Η εταιρεία Γ. Πρατσινάκης α.ε. ζητά προσωπικό
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου – “Όραμά μας η ανάδειξη και ο εκσυγχρονισμός του τουριστικού προϊόντος” (βίντεο)
Αυξημένες τιμές στη Κρήτη των συγκεντρώσεων ΑΣ10 ως αποτέλεσμα μεταφερόμενης σκόνης προς την περιοχή της Αν. Μεσογείου
Κρήτη: Πήγαν στο μίνι μάρκετ για να … κλέψουν
Αλλάζει ώρα την Κυριακή

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η Βόρεια Ελλάδα – Νέα μέτρα στο τραπέζι

Τα νούμερα που ανακοινώθηκαν και χθες στη Βόρεια Ελλάδα έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση, ενώ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για την πορεία των κρουσμάτων.

Προβληματισμός υπάρχει στο Μαξίμου από τα νούμερα στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς παρά το lockdown δεν υπάρχει υποχώρηση των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, και σήμερα θα υπάρξει νέα σύσκεψη για τον κορωνοϊό με τη συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά. Στο τραπέζι έχουν πέσει και νέα μέτρα ειδικά για τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς εντοπίζεται έντονη κινητικότητα στα χερσαία σύνορα, ειδικά από τους εργάτες γης που έρχονται στη Ελλάδα αυτό το διάστημα, από χώρες που είναι πολύ επιβαρυμένες επιδημιολογικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ακόμη και το σενάριο αυστηρότερων ελέγχων στα χερσαία σύνορα ή ακόμη και το ενδεχόμενο αυτά να κλείσουν, αν και θεωρείται η έσχατη λύση.

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Τετάρτης καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ στους διασωληνωμένους ασθενείς με κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, 480 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ την Τρίτη ήταν 443. Επίσης, σε ένα 24ωρο κατέληξαν ακόμα 60 συνάνθρωποί μας από επιπλοκές του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας να έχει ανέλθει σε 1.288.

Αύξηση παρουσίασαν και τα ημερήσια κρούσματα, καθώς σε μία ημέρα επιβεβαιώθηκαν 3.209 νέα. Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκε αρνητικό ρεκόρ με 905 κρούσματα μέσα σε μία ημέρα, ενώ ακολουθεί η Αττική με 564 κρούσματα.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist