Η Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Σητείας εξακολουθεί την πολυεπίπεδη δράση της και εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει τη συλλογή κι απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων από διάφορα σημεία Τοπικών Κοινοτήτων.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ελένη Πλατανάκη απηύθυνε  προς τους πολίτες έκκληση «να μην εναποθέτουν αυθαίρετα, δημιουργώντας χωματερές, τα ογκώδη αντικείμενα, αλλά να απευθύνονται στην Υπηρεσία, να ενημερώνουν ώστε να υπάρχει προγραμματισμός και το συντομότερο δυνατό αποκομιδή αυτών.

Η Υπηρεσία προσπαθεί και είναι παρούσα όπου υπάρχουν ανάγκες. Προσπαθούμε με ένα καλό προγραμματισμό με την συμβολή των εργαζομένων, των Προϊσταμένων και σε συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου να δρούμε στην αντιμετώπιση προβλημάτων και την προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Θέλουμε όμως και τη δική τους συμβολή γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

Δείτε επίσης: Με διαφορετικές συνθήκες εορτάστηκε η Αγία Αικατερίνη, πολιούχος της Σητείας

Δείτε επίσης: Κλαδοκοπές και φροντίδα πρασίνου στην πόλη και τα χωριά της Σητείας