Νικήτρια μετά από μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό έχει βγει μια 55χρονη συμπολίτισσά μας και στην ΑΝΑΤΟΛΗ δημοσιεύτηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο που έστειλαν οι κόρες της:

Καθώς περνούν οι μέρες και η μητέρα μας αναρρώνει στη κλινική covid Αγίου Νικολάου, αισθανόμαστε βαθύτατη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ολόψυχα, θερμά και δημόσια όλους αυτούς που συντέλεσαν ώστε η μητέρα μας να βγει νικήτρια από τον ιό που θερίζει ανελέητα τις ψυχές και τα σώματα των ανθρώπων.

Θέλουμε αρχικά να ενημερώσουμε ότι η μητέρα μας αυτές τις μέρες ήρθε αντιμέτωπη όχι μόνο με τις βαρύτατες επιπτώσεις του ιού στο σώμα της, αλλά βάδισε πολύ κοντά στον ίδιο το θάνατο. Η επιβάρυνση της υγείας της κλόνισε συθέμελα την ψυχολογία όλων εμάς που την αγαπάμε και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι κινδυνεύουμε όλοι από αυτόν τον ιό, που πολλοί χαρακτηρίζουν φονικό, ακόμα και αν δεν έχουμε υποκείμενα νοσήματα.

Για όλους αυτούς τους λόγους νιώθουμε όλοι εμείς ευγνώμονες απέναντι στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της κλινικής covid καθώς και της εντατικής covid Αγίου Νικολάου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την ανιδιοτελή ανθρώπινη φροντίδα τους προς τη μητέρα μας τους οποίους και ευχαριστούμε εγκάρδια.

Επιπλέον αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια και προσωπικά τον διευθυντή της εντατικής, κύριο Χάνι Μασούντ καθώς επίσης και τη διευθύντρια της παθολογικής κλινικής, κυρία Χαλκιαδάκη για τον προσωπικό αγώνα και την συμβολή που ο καθένας επέδειξε ώστε να μπορέσει η μητέρα μας να βγει από την εντατική και να αναρρώνει ανθρώπινα αυτή τη στιγμή.

Τέλος ευχαριστούμε τον κάθε άνθρωπο που προσευχήθηκε και παραστάθηκε σε όλους μας για να μπορούμε να μιλάμε σήμερα για τη θετική έκβαση της υγείας της μητέρας μας.

Με απεριόριστη ευγνωμοσύνη

Οι κόρες της Ελπίδας Σαριδάκη

Δέσποινα, Αργυρώ, Σοφία