Φωτογραφία αρχείου

Από την αναγνώστρια μας Αριάδνη Βεδεράκη πήραμε την ακόλουθη αποστολή για περιστατικό που έγινε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου:

Σήμερα ξεκίνησα με τα 2 παιδιά μου για τον Άγιο Νικόλαο σε προγραμματισμένο ραντεβού. Έβρεχε…λίγο πριν τη Σφάκα στο ρέμα Αγίου Νικολάου προς Σητεία είχαν πέσει δυο μεγάλα βράχια στη μέση του δρόμου. Έπαθα σοκ μόνο που τα αντίκρισα πάνω στη στροφή.

Πήρα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα, και έστειλαν αστυνομικούς και τα έβγαλαν όπως ενημερώθηκα προσωπικά… Άλλωστε στο σημείο είχαν βάλει και κορδέλες οι αστυνομικοί όπως είδα μετά από 2 ώρες περίπου που επέστρεφα.

Λίγο παρακάτω όμως πριν φτάσω στα Μουλιανά άλλος ένας τεράστιος βράχος στη μέση μέση του δρόμου… Άλλη τρομάρα… Αυτή τη φορά ήταν ήδη ένας αστυνομικός με πολιτικό αυτοκίνητο που ίσως έτυχε να περνάει (δεν γνωρίζω) με κώνους στα χέρια που περνούσε απέναντι για να τους τοποθετήσει…

Ρωτώ τώρα εγώ ρε παιδιά και το κάνω και εικόνα… Αν την ώρα που περνούσα με τα παιδιά μου εγώ ή πόσοι άλλοι που προσπαθούν να πάνε στις δουλειές τους, στους γιατρούς ή όπου αλλού τέλος πάντων, έπεφτε ο βράχος πάνω στο αμάξι τι θα γινόταν;

Θα μας κλαίγατε και θα λέγατε πόσο κρίμα είναι;

Δεν πρέπει να δείτε τα σημεία πριν κλάψουμε κόσμο;

Να μπουν προστατευτικά πλέγματα ή ότι άλλο πρέπει τέλος πάντων;

Δεν υπάρχει κάποιος από τους υπεύθυνους που να το πάρει πάνω του και να δει πριν γίνει το κακό;

Όλα κατόπιν εορτής και άμα; Έλεος…