Αρχική _Τοπικά νέα Άγιος Νικόλαος Μηδενικά τροχαία δυστυχήματα για δεύτερη συνεχή χρονιά στην περιοχή του δήμου Αγίου...

Μηδενικά τροχαία δυστυχήματα για δεύτερη συνεχή χρονιά στην περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Χωρίς κάποιο τροχαίο ατύχημα ή δυστύχημα και χωρίς να σημειωθεί κάποιο σοβαρό συμβάν κύλησαν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου οι τελευταίες του παλιού και οι πρώτες ημέρες του νέου χρόνου, όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στο δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό ο Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Κρήτης και Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης.

Ο κ. Ζερβάκης κάνει ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι για την περιοχή αρμοδιότητας της Τροχαίας Αγίου Νικολάου, ακόμη μια χρονιά, η δεύτερη στη σειρά, κλείνει με μηδενικά τροχαία δυστυχήματα. Κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό, όπως σημειώνει, εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα δύο αυτά έτη – 2019 και 2020 – στους δρόμους της Κρήτης έχασαν συνολικά τη ζωή τους 98 (38 το ’20 και 60 το ’19) συνάνθρωποί μας.

«Ευχή μας» τονίζει «είναι και η νέα χρονιά που ξεκινά να κυλήσει όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια, με ασφάλεια στις μετακινήσεις όλων των πολιτών. Εμείς ευχόμαστε υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία, να επανέλθουμε, το συντομότερο δυνατόν, σε κανονικούς ρυθμούς ζωής και να ξεπεράσουμε όλη αυτή τη δοκιμασία».

Εξάλλου, για τις ημέρες αυτές των γιορτών η Ένωση Αξιωματικών Κρήτης προσέφερε, όπως αναφέρει ο κ. Ζερβάκης, για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν προσεχώς και για το Νομό Λασιθίου και τους υπόλοιπους Νομούς του νησιού.

Παράλληλα,  σε 187 παιδιά μελών της Ένωσης από όλη την Κρήτη, ηλικίας έως 12 ετών, δόθηκαν με αφορμή την Πρωτοχρονιά 30 ευρώ σαν «καλή χέρα» (πιστώθηκαν σε λογαριασμό μέσω τραπέζης), από τη στιγμή που λόγω της πανδημίας δεν υπάρχει φέτος η δυνατότητα να μοιραστούν δώρα, όπως γίνεται καθιερωμένα τέτοιες μέρες κάθε χρόνο.

 

 

Πρόσφατα άρθρα