ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΑρνητικά όλα τα rapid test covid στη Ζάκρο

Αρνητικά όλα τα rapid test covid στη Ζάκρο

Από

Ημερομηνία

Αρνητικά ήταν όλα τα rapid test covid που διεξήχθησαν σήμερα στη Ζάκρο. Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του δήμου Σητείας κ. Γιώργος Αϊλαμάκης:

166 τεστ rapib, ΑΡΝΗΤΙΚΑ όλα…

Συγχαρητήρια στο χωριό Ζάκρος, στους κατοίκους του χωριού, για την υπεύθυνη στάση την οποία ακολούθησαν από τη στιγμή που ακούστηκαν θετικά κρούσματα στην όμορη κοινότητα Παλαικάστρου.
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της κοινότητας Ζάκρου κ. Κωστή Κεκερίδη, τις κ. Ναυσικά Δασκαλάκη και Κατερίνα Σεμερτζάκη, για την άψογη οργάνωση του χώρου του πολύκεντρου, υποδοχής – καταγραφής – τάξης.
Επίσης βαθιές ευχαριστίες στην κινητή ομάδα υγείας Λασιθίου ΚΟΜΥ, που με άψογο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα υπό τις κατευθύνσεις της επόπτριας κ. Αθηνάς Καρπούζη, κατάφεραν και έφεραν εις πέρας αυτή την ιδιαίτερη, για το χωριό Ζάκρο, δράση. Και φυσικά πισω από όλα αυτά, η υπογραφή – σφραγίδα του Δημάρχου Σητείας κ. Γιώργου Ζερβάκη.
Προσοχή…
Δε τελειώσαμε ακόμα… συνεχίζουμε με υπομονή και αίσθημα ατομικής ευθύνης την τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού, χωρίς πανικό, μέχρις ότου ο ΕΟΔΥ αποφασίσει για το “τι μέλλει γενέσθαι…”
Μια σπίθα αισιοδοξίας η σημερινή μέρα, αλλά όχι εφησυχασμού…
Με βαθειά συγκίνηση χαράς ….
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος

Δείτε επίσης: Στη ΜΕΘ κορονοϊού Ηρακλείου διακομίστηκε η ασθενής που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Δείτε επίσης: 7 νέα κρούσματα στο νομό Λασιθίου

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα