Αρχική _Τοπικά νέα Άγιος Νικόλαος Λειτουργία αθλητικών χώρων Δήμου Αγίου Νικολάου

Λειτουργία αθλητικών χώρων Δήμου Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου ανακαλεί το προηγούμενο σημερινό Δελτίο Τύπου και ενημερώνει ότι βάσει της  Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.71342/06-11-2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 4899/06-11-2020 τ.Β’) που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι νεωτέρας, των από 30-01-2021 διευκρινιστικών οδηγιών της Γ.Γ. Αθλητισμού για την Άθληση στο σύνολο της Επικράτειας υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, της από 31-01-2021 Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σύμφωνα με την οποία ο Ν. Λασιθίου χαρακτηρίστηκε ως περιοχή «Επιπέδου Αυξημένου Κινδύνου (κόκκινο)», της ανακοίνωσης των νέων ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για το Δήμο Αγίου Νικολάου και της αριθμ. πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ.8378/05-02-2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00», ΔΕΝ επιτρέπεται η άθληση για κανένα ομαδικό άθλημα.

Επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση (στίβος, ποδηλασία, τένις, σέρφινγκ κτλ) σε ομάδες κατά μέγιστο αριθμό αθλουμένων τους τρεις, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών.

Ειδικά για το τένις, μπορούν να αθλούνται έως και τέσσερα άτομα ανά αθλητική εγκατάσταση ή τρία εφόσον η προπόνηση γίνεται με επίβλεψη προπονητή, συμπεριλαμβανομένου και αυτού. Η μόνη διαφοροποίηση, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες και το χαρακτηρισμό της περιοχής μας σε «κόκκινη», αφορά τις ώρες λειτουργίας των γηπέδων, στα οποία η άθληση θα πρέπει υποχρεωτικά να ολοκληρώνεται κάθε μέρα πριν τις 18:00.

Ο ΠΑΟΔΑΝ τηρεί με απόλυτη αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τη Γ.Γ. Αθλητισμού, υπενθυμίζει ότι η χρήση των γηπέδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου του Δήμου μας ΔΕΝ επιτρέπεται από ομάδες πολιτών και παρακαλεί όλους τους δημότες και επισκέπτες της πόλης μας να σεβαστούν και να τηρήσουν τις παραπάνω οδηγίες και υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πρόσφατα άρθρα