Κλαδέματα και καθαρισμοί στο Καθολικό μέχρι το Μπουρούνι (βίντεο)
Βίντεο από τροχαίο στον ΒΟΑΚ
«Μιλάμε για τα δόντια» Δράση του Βρεφονηπιακού Σταθμού Νεάπολης
Ενημέρωση των εθελοντών για τη δράση «Colour your Day for Autism»
Αυξημένες τιμές στη Κρήτη των συγκεντρώσεων ΑΣ10 ως αποτέλεσμα μεταφερόμενης σκόνης προς την περιοχή της Αν. Μεσογείου
Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας!
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη
Kρήτη: Υψηλές συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων λόγω αφρικανικής σκόνης – Τι να προσέξουν οι πολίτες
Παρακολουθήστε την Παλλασιθιώτικη διαμαρτυρία για την Υγεία
«Κάτω τα χέρια από τα Νοσοκομεία, δικαίωμα μας είναι η δωρεάν υγεία»
Παρακολουθήστε την Παλλασιθιώτικη διαμαρτυρία για την Υγεία
Παρακολουθήστε την Παλλασιθιώτικη διαμαρτυρία για την Υγεία

Τον Μάρτιο το «πράσινο φως» για το νέο Champions League

Από το καλοκαίρι του 2024 το Champions League αλλάζει το πρόσωπό του, για να μετασχηματιστεί σε ένα πραγματικό ηπειρωτικό πρωτάθλημα.

Το πλάνο περιλαμβάνει 36 ομάδες, σε ένα μόνο γκρουπ. Αφού δημιουργηθεί μια βαθμολογία, βάσει του ranking της UEFA και ύστερα από κλήρωση, κάθε σύλλογος θα αντιμετωπίζει δέκα ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας, ενώ θα ακολουθεί η πρώτη φάση των νοκ-άουτ.

Η UEFA έχει δώσει σχήμα στις αλλαγές που προτίθεται να πραγματοποιήσει στη διοργάνωση, γι΄ αυτό δημιούργησε μια επιτροπή, έχει ακούσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και τώρα – γράφει η ισπανική εφημερίδα Marca – το μόνο που μένει είναι να πείσει τις ομάδες για το πρότζεκτ της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας.

Όλα θα εγκριθούν τον Μάρτιο, αλλά πρώτα ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα συναντήσει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Η αλλαγή θα είναι απότομη και θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για το Champions League, ενώ οι σύλλογοι μελετούν ήδη τον τελικό σχεδιασμό, εν αναμονή των τελικών «πινελιών».

Το έργο φαίνεται να έχει καλή αποδοχή, τουλάχιστον προς το παρόν και παρόλο που υπάρχουν ακόμη ορισμένες πτυχές που πρέπει να βελτιωθούν, όλα δείχνουν ότι θα εγκριθεί από την εκτελεστική επιτροπή τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, βασική ανησυχία των ομάδων που φιλοδοξούν να συμμετάσχουν στη Σούπερ Λίγκα παραμένει το οικονομικό.

Αυτή η νέα Λίγκα δεν θα φτάσει τους αριθμούς που έχουν υποτεθεί με το πολύ συζητημένο νέο τουρνουά, αλλά με την αύξηση του αριθμού των αγώνων και των αναμετρήσεων μεταξύ των ομάδων της πρώτης «ταχύτητας», τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και το μάρκετινγκ θα αυξηθούν σε σύγκριση με τα τρέχοντα.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist