Αρχική Video Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Minos Beach - "Δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές" (βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Minos Beach – “Δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές” (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Minos Beach Art Hotel, το πρωί της Δευτέρας 1η Μαρτίου, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκφράζοντας την αντίθεσή τους για την αφαίρεση κατασκευών οι οποίες θεωρήθηκαν αυθαίρετες.

Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν και αρκετοί πολίτες του Αγίου Νικολάου.

Στο χώρο του ξενοδοχείου βρέθηκε και ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός θέλοντας να εκφράσει και αυτός τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους:

“Η παρουσία μου εδώ είναι για να διαμαρτυρηθώ και εγώ, μαζί με τους εργαζόμενους, για την αναλγησία του κράτους… όχι για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων γύρω-γύρω, αλλά για το συγκεκριμένο ακίνητο. Σαν Αγιονικολιώτες γνωρίζουμε την πορεία του και τον τρόπο που κατασκευάστηκε. Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε γιατί το κράτος δεν πρέπει να μην τα βάζει όλα σε μια ζυγαριά. Να ασχολείται περισσότερο με τα δικά του ζητήματα ώστε να μπορεί να αποδίδει τις πραγματικές ευθύνες εκεί που πρέπει να τις αποδίδει…
“Τώρα θυμήθηκαν να μας πουν για αυθαιρεσίες, ερμηνεύοντας τις κατασκευές του 60 με τη νομοθεσία του 2015! Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα. Δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές στο Minos Beach. Οι κατασκευές έγιναν εξαρχής, με βάση τις τότε λογικές και έτσι θα πρέπει να τις αξιολογήσουμε…”

 

«Άκαιρη η παρέμβαση στο Minos Beach»


Η Μαρία Μαρκάκη – Φαζού, η γραμματέας του συνδέσμου των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Λασιθίου, απευθυνόμενη στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου είπε:
Μας έχει αιφνιδιάσει δυσάρεστα η απόφαση κατεδάφισης παλαιών αυθαίρετων σύμφωνα με την απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης στο γνωστό Ξενοδοχείο Minos Beach το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης μας στην εξέλιξη της τουριστικής έξαρσης στον νομό μας…”

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

 

♦ Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Τρίτης 2 Μαρτίου

♦ Θα ακολουθήσει βίντεο με τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων

Πρόσφατα άρθρα