Αρχική Video "Δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές στο Minos Beach, έγιναν εξαρχής, με βάση τις...

“Δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές στο Minos Beach, έγιναν εξαρχής, με βάση τις τότε λογικές και έτσι θα πρέπει να τις αξιολογήσουμε…”

Από

Ημερομηνία

Συγκέντρωση διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Minos Beach Art Hotel. Στο χώρο του ξενοδοχείου βρέθηκε και ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός θέλοντας να εκφράσει και αυτός τη συμπαράστασή του:

“Η παρουσία μου εδώ είναι για να διαμαρτυρηθώ και εγώ, μαζί με τους εργαζόμενους, για την αναλγησία του κράτους… όχι για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων γύρω-γύρω, αλλά για το συγκεκριμένο ακίνητο.

Σαν Αγιονικολιώτες γνωρίζουμε την πορεία του και τον τρόπο που κατασκευάστηκε. Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε γιατί το κράτος δεν πρέπει να μην τα βάζει όλα σε μια ζυγαριά. Να ασχολείται περισσότερο με τα δικά του ζητήματα ώστε να μπορεί να αποδίδει τις πραγματικές ευθύνες εκεί που πρέπει να τις αποδίδει…
“Τώρα θυμήθηκαν να μας πουν για αυθαιρεσίες, ερμηνεύοντας τις κατασκευές του 60 με τη νομοθεσία του 2015! Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα. Δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές στο Minos Beach. Οι κατασκευές έγιναν εξαρχής, με βάση τις τότε λογικές και έτσι θα πρέπει να τις αξιολογήσουμε…”

Πρόσφατα άρθρα