Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΕκπαιδευτική εκδήλωση του Σ.Ε.Ο. στη Σητεία

Εκπαιδευτική εκδήλωση του Σ.Ε.Ο. στη Σητεία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

 

Έληξε η διήμερη εκπαίδευση εφόρων και μελών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Σητεία.
Έλαβαν μέρος 33 εκπαιδευόμενοι από 7 Τοπικά Τμήματα της Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο, Νεάπολη, Ιεράπετρα και φυσικά από τη Σητεία).
Μέσα από εκπαιδευτικά θέματα και εργαστήρια δόθηκε το ερέθισμα στους εκπαιδευόμενους να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν καλύτερα τον Οδηγισμό, να προγραμματίσουν τις δράσεις τους, να θέσουν στόχους και να σχεδιάσουν το μέλλον των Τοπικών τους Τμημάτων.
Όλα αυτά με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών. Συγκεκριμένα τρεις έμπειροι εκπαιδευτές, η Ρίτσα Μπούκη, η Δέσποινα Τσίγκου και η Έλενα Κούμουλου, μέσα από προβολές και παιχνίδια βοήθησαν και ενέπνευσαν τους εκπαιδευόμενους να δουν από μία άλλη οπτική γωνία το έργο που κλήθηκαν να επιτελέσουν στα Τοπικά τους Συμβούλια. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να συναντηθούμε σύντομα.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: Όλα τα Τοπικά Τμήματα της Κρήτης που μας στήριξαν και συμμετείχαν. Την Αρχηγό του Κλάδου Οδηγών Πόπη Μαρκάκη, την πρώην πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος Σητείας Μαρία Βασιλάκη, την Ομάδα Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Σητείας, τον Εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Πραισού κο Κοκκινάκη και τον Σύλλογο Ξενοδόχων Σητείας.
Ευχόμαστε να έχουμε όλο και περισσότερα εκπαιδευμένα μέλη αλλά και στελέχη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον Οδηγισμό στον τόπο μας, ακλουθώντας το Οδηγικό Πρόγραμμα και τις Οδηγικές Αξίες.
ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΕΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα