Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΑυλαία με πολλή επιτυχία για το «Μικρό Φεστιβάλ»

Αυλαία με πολλή επιτυχία για το «Μικρό Φεστιβάλ»

Από

Ημερομηνία

Η αυλαία του Μικρού Φεστιβάλ, που διοργανώνουν ο ΠΑΟΔΑΝ και το Ωδείο Τέχνης άνοιξε το Σάββατο στο «Ρεξ» με μια πραγματικά κεφάτη βραδιά, ένα μουσικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, στην Αμερική του 1930, στην Γαλλία και στα φημισμένα καμπαρέ, αλλά και στην Ελλάδα του ‘50 και του ‘60.
Κι όλα αυτά αφού στην σκηνή βρέθηκαν οι «Gadjo Dilo» έξι Έλληνες… λευκοί, μία κυρία και πέντε άντρες, που ωστόσο μας θύμισαν με μεγάλη επιτυχία τις μεγάλες ορχήστρες νέγρων του Σικάγο, των αρχών του 20ου αιώνα, απ’ όπου και ξεκίνησε η μουσική jazz και swing. Οι «Gadjo Dilo» φυσικά, καθ’ ότι από την Ελλάδα, έχουν προσαρμόσει αυτά τα είδη μουσικής στα ελληνικά δεδομένα και έχουν δώσει ένα δικό τους ύφος.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης, πριν ξεκινήσει η πρώτη εκδήλωση του Μικρού Φεστιβάλ 2015- 2016 ευχαρίστησε τους ανθρώπους από το Ωδείο Τέχνης, τη Ρένα Παναγιωτάκη και τη Σοφία Αρακαδάκη για τη βοήθεια και την καλλιτεχνική υποστήριξη, τους χορηγούς που συνδράμουν στις μετακινήσεις και στην φιλοξενία, τα τοπικά ΜΜΕ για την υποστήριξη.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα