Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ τοπική αγορά καλεί σε μία γιορτή την προτελευταία ημέρα και… νύχτα...

Η τοπική αγορά καλεί σε μία γιορτή την προτελευταία ημέρα και… νύχτα του χρόνου

Από

Ημερομηνία

Με δρώμενα, μουσική και δώρα προς τους συμπολίτες

Για πρώτη φορά στην τοπική αγορά ο Εμπορικός Σύλλογος του Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος του Δήμου και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καφέ Μπαρ και Εστιατορίων Αγ. Νικολάου συμπράττουν σε μια εκδήλωση, με στόχο να γίνει θεσμός.
Η 30ή του Δεκέμβρη είναι πλέον η μέρα που η τοπική αγορά θα γιορτάζει με σκοπό να δείξει τη διάθεσή της να προσφέρει στην κοινωνία και να θέσει σε ακόμη πιο στέρεες βάσεις την αμφίδρομη μεταξύ τους σχέση.
Η ιδέα περιλαμβάνει τη λειτουργία των καταστημάτων έως τις 12 το βράδυ, τη διοργάνωση δρωμένων στην πλατεία και τη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων σε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους την προτελευταία μέρα κάθε χρόνου.
Στην πρώτη με αντικείμενο τη διοργάνωση συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας οι Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Οδυσσέας Παπαδάκης και του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Γιώργος Νεραντζούλης, ο Γραμματέας Βαγγέλης Χατζηδάκης από τον Εμπορικό Σύλλογο και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Χάρης Αλεξάκης κατέληξαν στην ιδέα για πραγματοποίηση μιας γιορτής στις 30 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο. Αλλά και αποφάσισαν ότι το κέντρο της πόλης θα «λάμπει».
«Θέλουμε ο κόσμος, μικροί και μεγάλοι, να βγουν στην τοπική αγορά και να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους, με μουσική, διάφορα δρώμενα και βέβαια πολλά δώρα. Δώρα που τα ίδια τα καταστήματα θα προσφέρουμε στην πιο μεγάλη ίσως κλήρωση της πόλης, δώρα για μικρούς και μεγάλους, δώρα για όλους λέγοντας με τον δικό μας τρόπο ένα ευχαριστώ στην τοπική κοινωνία για την υποστήριξή της στο τοπικό εμπόριο», δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Οδυσσέας Παπαδάκης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ Μπαρ κ. Γιώργος Νεραντζούλης συμπλήρωσε ότι «σε μια τέτοια γιορτή στην πόλη τα καταστήματα ψυχαγωγίας θα συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο».
Η γιορτή της τοπικής αγοράς υιοθετεί τον τίτλο αυτή «Η αγορά το γιορτάζει και μοιράζει» από ευχές και προσφορές έως δώρα, ψυχαγωγία, μουσική και άλλα πολλά.
Οι τελικές λεπτομέρειες θα οργανωθούν τις επόμενες μέρες. Άλλωστε όλοι οι φορείς αναμένεται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, που έρχεται για να μείνει!
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Πρόσφατα άρθρα