Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠιστοποίηση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Πιστοποίηση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την πιστοποίηση τμημάτων των νοσοκομείων της Κρήτης στο σύστημα ποιότητας ISO, στα πλαίσια υλοποίησης σχετικού προγράμματος της 7ης ΥΠΕ για τα Νοσοκομεία της Κρήτης με έργο που έχει ανατεθεί σε εταιρία.

Στο πλαίσιο αυτό στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μετά τους ελέγχους που έγιναν δόθηκε το ISO 15189 στο βιοχημικό εργαστήριο του ιδρύματος.
Όπως σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου, Μανόλης Μακρονικολάκης, είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που βρίσκεται εκτός της περιφέρειας Αττικής που έλαβε τη συγκεκριμένη διαπίστευση για 27 εξετάσεις, στοιχείο που αναδεικνύει το έργο που επιτελεί το εργαστήριο και την επάρκεια του.

Από κει και πέρα εξετάζεται και το Τμήμα του Τεχνητού Νεφρού, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα δοθεί το επόμενο διάστημα μετά από μικρές αισθητικές βελτιώσεις σε κάποιους χώρους της Μονάδας ενώ σε ότι αφορά τα εξωτερικά ιατρεία, εκεί θα χρειαστούν αρκετές βελτιώσεις στους χώρους που προβλέπεται να γίνουν τον επόμενο μήνα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα