Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΠαράσταση συμπαράστασης στον εργοδότη τους

Παράσταση συμπαράστασης στον εργοδότη τους

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Την εταιρεία στην οποία εργάζονται και τον εργοδότη τους, στήριξαν σήμερα εργαζόμενοι στα Χανιά που το πρωί πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας με αφορμή καταγγελίες ότι ο εργοδότης τους δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι τους.

Πρόκειται για εργαζόμενους σε ιδιώτη εργολάβο στην καθαριότητα του δήμου Χανίων, οι οποίοι ζήτησαν να συναντηθούν με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για να απαντήσουν στα όσα καταγγέλθηκαν από επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα με τις οποίες ο εργοδότης τους δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που έχει.

Απουσία του δημάρχου ,οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τους αντιδημάρχους Νίκο Αλεξανδράκη, Μιχάλη Κοτζαμιχάλη και Γιάννη Μαράκη και τους ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στην εταιρεία για την οποία εργάζονται.

«Ούτε καθεστώς τρομοκρατίας, ούτε οφειλές, ούτε κόβονται ημερομίσθια. Θέλουμε να σβήσουν όλες τις κατηγορίες για την επιχείρηση καθαριότητας» ανέφεραν χαρακτηριστικά μιλώντας στους αντιδημάρχους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η εκπρόσωπός τους Ελευθερία Τσίγκα επανέλαβε τα όσα ειπώθηκαν κατά την ενημέρωση των αντιδημάρχων. «Είμαστε εδώ για να πούμε πως ότι πλανάται στην ατμόσφαιρα δεν ισχύει, τα επιδόματα και τις αποζημιώσεις μας τα λαμβάνουμε κανονικά. Θέλαμε να καταρρίψουμε και τις τελευταίες αμφιβολίες που μπορεί να είχαν ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι» υποστήριξε μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με την ίδια, ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ήταν προϊόν ανώνυμων καταγγελιών και όχι επίσημων οι οποίες μάλιστα έγιναν τηλεφωνικά.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας Μιχάλης Κοτζαμιχάλης μίλησε για πολύ καλή συνεργασία με την εταιρεία καθαριότητας και τους εργαζόμενους σε αυτήν, επισημαίνοντας ότι η εικόνα της πόλης στον τομέα της καθαριότητας είναι πολύ καλή.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα