Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΤο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης βόσκησης στη Θρυπτή

Το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης βόσκησης στη Θρυπτή

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Αντιπροσωπία του Συνηγόρου του Πολίτη επισκέφτηκε πρόσφατα την Ιεράπετρα. Τα ζητήματα που ετέθησαν επί τάπητος ήταν η ανεξέλεγκτη βόσκηση και η νήσος Χρυσή.
Στην υπηρεσία κατά καιρούς καταφθάνουν διάφορα παράπονα, τα οποία η αντιπροσωπία ήρθε να εξετάσει, να συναντήσει τους κατά τόπους υπηρεσιακούς παράγοντες και να προβεί σε επιτόπια αυτοψία σε περιπτώσεις που κατέστη εφικτή.
Τα μέλη της επισκέφθηκαν την Τοπική Κοινότητα Καβουσίου και ανηφόρησαν ως τη Θρυπτή.
«Εκπρόσωπος του Συνηγόρου του Πολίτη», ανέφερε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καβουσίου κ. Γιάννης Ρεμεδιάκης, «είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την περιοχή και να καταγράψει το σοβαρό πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη βόσκηση και τις ζημιές που υπόκεινται οι περιουσίες των συμπολιτών μας, αλλά και οι αρχαιολογικοί χώροι της περιοχής. Στον Συνήγορο είχαμε απευθυνθεί και ως επιτροπή για την ανεξέλεγκτη βόσκηση ζητώντας και παρέμβαση έτσι ώστε να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος. Εκ μέρους της επιτροπής δεν παραβρέθηκε κάποιος εκπρόσωπος ακριβώς για να καταγράψει ανεπηρέαστη την κατάσταση η αντιπροσωπία του Συνηγόρου του Πολίτη. Προσωπικά παραβρέθηκα ως Πρόεδρος της Τ.Κ.»
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα