Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΤο πνεύμα των Χριστουγέννων στην καρδιά του Δημοτικού Κήπου Νεάπολης

Το πνεύμα των Χριστουγέννων στην καρδιά του Δημοτικού Κήπου Νεάπολης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η Νεάπολη από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου εισέρχεται και επισήμως στην εορταστική περίοδο. Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα εγκατασταθεί στην καρδιά του Δημοτικού Κήπου.

Έως την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, διάσπαρτες σε όλο το δεκαπενθήμερο, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και δράσεις όλες μέσα στον δημοτικό κήπο ή κοντά στο κέντρο της πόλης.

Η Δημοτική Κοινότητα είχε από νωρίς ξεκινήσει τον συντονισμό όλων των συλλογικών δυνάμεων της περιοχής και έτσι φέτος η Νεάπολη θα αποκτήσει πολύ πιο ζωντανό χρώμα και πιο ποικίλες δράσεις θα γίνουν με σημείο αναφοράς τον Δημοτικό Κήπο.

Το Σάββατο

Το Σάββατο το μεσημέρι ξεκινούν οι δράσεις στην ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου Αγίου Νικολάου και στις 6 το απόγευμα θα φωταγωγηθεί o διάκοσμος δίνοντας έτσι το σύνθημα για όλα όσα θα ακολουθήσουν και θα είναι αρκετά για μικρούς και μεγάλους.

«Με πολλή χαρά καταφέραμε να  ολοκληρώσουμε ένα πρόγραμμα, στο οποίο όλοι θα βρουν από κάτι που θα τους αρέσει. Τα ξύλινα σπιτάκια στον κήπο μέσα, ο ανάλογος φωτισμός και στολισμός των ημερών, η παρουσία της Φιλαρμονικής της Νεάπολης, οι ξυλοπόδαροι και ανιματέρ, η ξωτικοπάρελαση, η μουσική και τα κεράσματα από τους σεφ, που θα βρίσκονται στον χώρο, θα δώσουν το Σάββατο ραντεβού με μικρούς και μεγάλους ώστε να ξεκινήσει το εορταστικό διάστημα και στη Νεάπολη», δήλωσε η τοπική σύμβουλος κ. Άννα Γουλιδάκη, που έχει αναλάβει τον συντονισμό όλων των δράσεων.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα