Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΠρόθυμος ο Δήμος Ιεράπετρας να συμβάλει στη δημιουργία Λαχανόκηπου σε συνεργασία με...

Πρόθυμος ο Δήμος Ιεράπετρας να συμβάλει στη δημιουργία Λαχανόκηπου σε συνεργασία με τον σύλλογο «Ιστός»

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «Ιστός» είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης το προηγούμενο διάστημα στο γραφείο του.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση αναφορικά με το έργο και τις δραστηριότητες του συλλόγου, καθώς και η ενημέρωση για τις δράσεις που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν.

Η νέα Πρόεδρος, κ. Φάνη Γιαννάκη – Πολίτη αναφέρθηκε στο έργο του συλλόγου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις θεμελιώδεις αρχές και αξίες του, όπως η κοινωνική αλληλεγγύη, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η οικολογική σοφία, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για το Τοπικό Δίκτυο Ανταλλαγών «Καερέτι» και τις δράσεις του που ενθαρρύνουν τη δημιουργία και τις ανταλλαγές αγαθών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πρόταση για δημιουργία Λαχανόκηπου και στην εξεύρεση χώρου από το Δήμο για τον σκοπό αυτό, καθώς και στην διοργάνωση γεύματος αγάπης με αφορμή την εορταστική περίοδο.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου «Ιστός» για το σπουδαίο έργο τους και τις δημιουργικές πρωτοβουλίες που υλοποιούν και εξέφρασε την πρόθεσή του Δήμου να υποστηρίξει δράσεις που απώτερο στόχο έχουν την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των πολιτών.

Ειδικότερα, όσον αφορά την δημιουργία του Λαχανόκηπου, όπως ανέφερε, «ο Δήμος Ιεράπετρας είναι πρόθυμος, εφόσον διαθέτει, να παραχωρήσει γεωργική έκταση για το σκοπό αυτό, υποστηρίζοντας έτσι τη δημιουργία λαχανόκηπου στην Ιεράπετρα και δίνοντας τη δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών δράσεων προς όφελος τόσο της πόλης όσο και των πολιτών».

Όπως τόνισε « αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Ιστό, στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του. Ο Δήμος Ιεράπετρας από την πλευρά του είναι πρόθυμος να υποστηρίξει το σπουδαίο κοινωνικό έργο του, δίνοντας τη δυνατότητα για την ανάπτυξη και άλλων εποικοδομητικών πρωτοβουλιών».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα