Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΤο Παγκρήτιο Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ δε θα συμμετάσχει στην εβδομάδα εκπαίδευσης

Το Παγκρήτιο Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ δε θα συμμετάσχει στην εβδομάδα εκπαίδευσης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με την παρακάτω ανακοίνωσή του το Παγκρήτιο Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και Εθελοντών Αιμοδοτών γνωστοποιεί ότι δε θα συμμετάσχει στην εβδομάδα εκπαίδευσης.
«Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας τιμώντας την μνήμη των συναδέλφων που χάθηκαν άδικα λυπούμαστε που δεν θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις της εβδομάδας εκπαίδευσης.
Ο ένας λόγος είναι ότι κληθήκαμε την τελευταία στιγμή και εντελώς αντιθεσμικά να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να προετοιμαστούμε για αυτές (Αλλαγή βαρδιών, και οργάνωση από κοινού).
Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης κ. Καλαιτζάκης Εμμ. αλλά και ο Δ/ντής του ΕΚΑΒ Ηρακλείου κ. Γιαννακουδάκης Νικόλαος πιθανόν δεν επιθυμούσαν την συμμετοχή μας διότι, ενώ είχαν γίνει συνεννοήσεις με τα υπόλοιπα σωματεία αλλά και με συναδέλφους από τους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης εμείς δεν προλάβαμε να ενημερωθούμε ούτε καν για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων αυτών.
Ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος της μη συμμετοχής μας είναι ότι το ΕΚΑΒ, όπως και η Ομοσπονδία ΠΟΠΕΚΑΒ, δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν σε κοινές εκδηλώσεις με εταιρίες- σωματεία, οι οποίες αμείβονται για να παρέχουν εκπαίδευση.
Το ΕΚΑΒ έπρεπε να κάνει τις εκδηλώσεις αυτόνομα, όπως άλλωστε είχε πράξει και στο παρελθόν, έτσι ώστε να μην γίνεται συνεργός στην αλίευση υποψήφιων εκπαιδευόμενων από αυτές τις ιδιωτικές ομάδες και σωματεία.
Είναι καθήκον του ΕΚΑΒ να παρέχει κάθε είδους εκπαίδευση χωρίς το παραμικρό αντίτιμο. Εννοείται ότι η συμμετοχή συναδέλφων του ΕΚΑΒ σε τέτοιες εταιρίες, που προσφέρουν εκπαίδευση με αμοιβή, είναι για εμάς απαράδεκτη και κατακριτέα».

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα