Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΕνδιαφέρον από την Πολωνία για την έναρξη πτήσεων τσάρτερ στη Σητεία

Ενδιαφέρον από την Πολωνία για την έναρξη πτήσεων τσάρτερ στη Σητεία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Θετικά είναι τα αποτελέσματα των επαφών της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας με εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων στην Πολωνία. Εκφράστηκε η βούληση για την έναρξη δύο τουλάχιστον πτήσεων τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας από την επόμενη τουριστική σαιζόν.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες αντιπροσωπεία της Ένωσης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιάννη Κακουράκη και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Αικατερινίδη, μετέβη στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Εκεί οι κ. Κακουράκης και Αικατερινίδης συναντήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες δέκα ταξιδιωτικών γραφείων με σκοπό την ενημέρωση και την προώθηση της ευρύτερης περιοχής της Σητείας και συνολικά του νομού, αλλά κυρίως του νέου αεροσταθμού του αεροδρομίου Σητείας. Πρόκειται για μία προσπάθεια της Ένωσης, του Δήμου και του ΟΑΣ, που ανέλαβε και την χρηματοδότηση της αποστολής.

Όπως ανέφερε κ. Κακουράκης «ενημερώσαμε για την περιοχή καθώς και τις δυνατότητες του αεροδρομίου Σητείας, έχοντας επίσης μαζί μας και παραδίδοντας ένα πλήρη φάκελο με αναλυτική αναφορά των στοιχείων που αφορούν όχι μόνο τη Σητεία, αλλά όλο το Νομό Λασιθίου. Από τον αριθμό των κλινών μέχρι τις κατηγορίες των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων και όλα όσα αφορούν την τουριστική προβολή του τόπου».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα