Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΑπόψε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην Πλατεία Ελευθερίας

Απόψε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην Πλατεία Ελευθερίας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Σήμερα το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην Πλατεία Ελευθερίας από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό. Η εκδήλωση της φωταγώγησης θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 22:30 το βράδυ.
Οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου καραβιού θα ξεκινήσουν με :
1. 18:15-19:00 Παραδοσιακή Μουσική από τα παιδιά – εφήβους μουσικούς Μανώλη Πετράκη, Χάρη Καστελλάκη, Γιώργο Φαρσαράκη, Κώστα Γεωργιάδη, Άγγελος Κατσαρός και Γιώργο Βελιδάκη.
2. 19:00- 20:00 Κρητικά τραγούδια με τον Ανδρέα Χασουράκη στη λύρα και τους συνεργάτες του: Γιώργο Φραγκιαδάκη λαούτο, Μανόλη Φραγκιαδάκη κιθάρα, Μύρων Φραγκιαδάκη μπάσο και Μιχάλη Νεονάκη κρουστά. Χορεύει το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών «ΙΣΤΑΜΝΟΣ».
3. 20:00- 20:45 Σκοποί , τραγούδια, χοροί και ενδυμασίες της παλιάς Κρήτης, από το Διδασκαλείο Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής «ΧΟΡΩΔΕΙΟΝ».
4. 20:45- 21:00 Εορταστικό Μουσικό Πρόγραμμα με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη Διεύθυνση του αρχιμουσικού: Λεωνίδα Τζωρτζάκη.
5. 21:00-21:00 Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού από τον Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό.
6. 21:00 -22:30 Συναυλία με τους: Μανώλη Φάμελλο, Στάθη Δρογώση, Οδυσσέα Τσάκαλο και Βαγγέλη Μαρκαντώνη.
Μία συναυλία συλλογής παιγνιδιών για τη δράση Παιγνιδομαζέματα –Δωροσκορπίσματα Νο4 που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Love Radio Κρήτης 102,8.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα