Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΗ χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μουσικής Σχολής Ιεράπετρας

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μουσικής Σχολής Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Με εορταστικές μελωδίες και γιορτινά τραγούδια να πλημμυρίζουν την κατάμεστη αίθουσα, οι μαθητές της Μουσικής Σχολής παρουσίασαν μέρος της δουλειάς τους μέσα από μικρά γιορτινά δρώμενα.

Στην γιορτή, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙΑ, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου, έλαβαν μέρος τα τμήματα μουσικής προπαιδείας, παραδοσιακών οργάνων, κιθάρας και πιάνου της Μουσικής Σχολής, ενώ μια ξεχωριστή νότα έδωσαν οι μαθητές από το τμήμα μονωδίας του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης.

Την παράσταση έκλεψαν η εμφάνιση της Φιλαρμονικής και της επανασυσταθήσας Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ιεράπετρας υπό τη διεύθυνση της νέας καλλιτεχνικής Διευθύντριας, κας. Μαρίας Παπαγιαννάκη.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του «Αποτελεί πραγματικά μεγάλη τιμή για τον Δήμο Ιεράπετρας και για τους πολίτες του η ύπαρξη τέτοιων αξιόλογων δομών  που παράγουν σπουδαίο παιδευτικό και μορφωτικό έργο. Ιδιαίτερη χαρά αποτελεί η εμφάνιση της Φιλαρμονικής και της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ιεράπετρας, σχημάτων που μετά από πολλή προσπάθεια ανασυστάθηκαν και επαναλειτουργούν.

ierap foto5

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής για την αξιόλογη δουλειά τους και σε όλους τους μαθητές για τις προσπάθειές τους! Ο Δήμος Ιεράπετρας και το νομικό πρόσωπο ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α στέκονται αρωγοί στο σπουδαίο έργο της Μουσικής Σχολής, στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξή της»

Με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες μουσικές βραδιές πλαισιωμένες από τα σχήματα και τους μαθητές της Μουσικής Σχολής, η ξεχωριστή αυτή γιορτή ολοκληρώθηκε με ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα