Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ αξιοποίηση της πρώην πλαζ του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο

Η αξιοποίηση της πρώην πλαζ του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Χωρίς να ληφθεί απόφαση για τον τρόπο που θα αξιοποιήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου το ακίνητο της δημοτικής, πρώην πλαζ ΕΟΤ, η οποία έχει περιέλθει πλέον οριστικά και αμετάκλητα στην κυριότητα του Δήμου, ολοκληρώθηκε σχετική συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας.
Σημειώνεται ότι το θέμα είχε αναβληθεί κατόπιν απαίτησης της μειοψηφίας στη συνεδρίαση της 9ης Δεκεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθούν καλύτερα οι δημοτικοί σύμβουλοι. Παρ’ όλα αυτά ούτε αυτή τη φορά κατέληξε σε σχετική απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο παρατείνοντας την εκκρεμότητα και παράλληλα χάνοντας έσοδα από ένα μεγάλης αξίας ακίνητο, το οποίο όμως μέχρι στιγμής μόνο έξοδα προκαλεί η συντήρησή του για το Δήμο και τη ΔΑΕΑΝ στην οποία έχει παραχωρηθεί η διαχείρισή του.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θεωρώντας ατελή την πρόταση, την ενέκρινε μεν κατ’ αρχήν, αναμένει όμως από τη ΔΑΕΑΝ να προσκομίσει λεπτομερώς και τοπογραφικά προσδιορισμένη κάθε επιμέρους χρήση ολόκληρου του ακινήτου, μαζί με τους όρους της προκήρυξης μίσθωσης των χώρων σε ιδιώτη επιχειρηματία, πριν αυτοί δημοσιευτούν.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα