Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΜε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα «πλημμύρισε» το δημοτικό σχολείο Αγ. Γεωργίου Οροπεδίου...

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα «πλημμύρισε» το δημοτικό σχολείο Αγ. Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

 

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παραδοσιακά κάλαντα και παιδικές φωνές «πλημμύρισε» η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Αγ. Γεωργίου του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, όπου οι μικροί μαθητές με την στήριξη των δασκάλων τους πραγματοποίησαν την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, οι αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο εφημέριος του χωριού, γονείς και συγγενείς των μαθητών. Τα παιδιά παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επικαιρότητα, ενώ ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης συνεχάρη μαθητές, δασκάλους, τον διευθυντή του σχολείου Μανόλη Ζερβάκη, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την άψογη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα από τον κόσμο που την παρακολούθησε.

Οροπέδιο εκδήλωση 2

Μάλιστα ο δήμαρχος ανέφερε ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές που αποτελούν, όπως είπε το μέλλον του τόπου.

Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι το επόμενο διάστημα με χρηματοδότηση του δήμου θα γίνουν τεχνικές παρεμβάσεις στο σχολείο όπως θερμομόνωση του συγκροτήματος, και θα υπάρξει εξοπλισμός με σύγχρονα διδακτικά-εποπτικά μέσα. Παράλληλα τόνισε ότι θα γίνουν άμεσες παρεμβάσεις και στον παιδικό σταθμό, ενώ τα τεχνικά έργα θα επεκταθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου. Τέλος ο Γιάννης Στεφανάκης ευχήθηκε υγεία, χαρά, καλές γιορτές και αισιοδοξία το 2016.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την μέριμνα της δημοτικής αρχής για τον εκσυγχρονισμό της κεντρικής θέρμανσης του σχολείου που πλέον θερμαίνει επαρκώς το σχολικό συγκρότημα, αλλά και για τα υπόλοιπα έργα-παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα